Arama sonuçlarınız

1. A

Arkadaşlar sıfır gibi suzuki an 125!! Kaçırmayın!!

Arkadaşlar ilk motorum olan an125'i acil bi şekilde satmak zorundayım.Motor 2007 model fakat 2008 temmuz'da alındı.Şuan 3400 km'de.Rodajda hiç hız yapmadım.Siz motoru gördüğünüzde bana hak vericeksiniz.0 motor alıp benim yaptığım hataya düşmeyin, sonra böyle zararına satarsınız.Bütün bakımları...
  2. A

Arkadaşlar çok temiz suzuki an125hk

Arkadaşlar ilk motosikletim olduğundan gözüm gibi baktım.2700 km'de.Rodajda hiç hız yapmadım.Bu km'ye kadar 3 kere yağını değiştirdim.Ayrıca 2000 km'de yağ filitresi, hava filtresi, buji değişti.Bakımı yetkili serviste( moto star içerenköy) yapıldı.Sadece ilk aldığımda mıcırlı yolda düşük hızda...
  3. A

Sym citycom 300i Türkiye'ye geldi mi???

Arkadaşlar motoran'ın sitesinde Sym citycom 300i gelmiş görünüyor.Eğer gerçekten gelmişse Motoran'ı tebrik etmek lazım,çünkü diğer markalar böyle gelişmiş ve yararlı modellerini Türkiye'ye getirmiyorlar.Bu tür scooterlar son yıllarda öne çıktı. Çünkü büyük tekerlekli, maxi scooterlar gibi şehir...
  4. A

Yeni kymco ck125/pulsar(Artık tipi kayık değil)

Arkadaşlar Kymco global sitesinde fotosu var ,ben buraya koymayı beceremedim.Bilen arkadaşlar fotoğrafını koyarsa ;YBR'nin en ciddi rakibi.Eğer fiyat Ybr'den uygun olursa kurye piyasasını sallar gibime geliyor.Şu anki pulsar bile uygun fiyatıyla ybr'den çalıyor, bu tam bi rekabete girer buda...
  5. A

Arkadaşlar yeni wuxi 250 cc su soğutmalı scooter(kasa bilindik ama motor 250cc)

Arkadaşlar bu kasa çin malı motor bir çok marka adıyla 150 cc olarak satıldı ama bunu sahibinden comda görünce şok oldum.İlk önce yanlış yazmışlardır dedim ama www.wuxi.com.tr'ye girince 250 cc ve su soğutmalı!!!:cyclopsan olduğunu gördüm.Bu çinli scooterlarda devrim sayılır.Bu motoru bilen...
  6. A

kinetic marka motosikletler hakkında??(170 cc commuter)

Arkadaşlar siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen ilk mesajımı yazıyorum, umarım yanlış bi yere başlık açmamışımdır.Ben internette eskiden honda kinetic diye satılan şimdi ise sadece kinetic markasıyla satılan motosikletleri araştırdım. Bu motosikletler anladığım kadarıyla hindistanda...

Yeni mesajlar