Arama sonuçlarınız

1. LordofDarkness

Suzuki Vzr1800 & Triumph Rocket 3

Şişirilmemiş, abartılmamış, kazasız motor arıyorum. Aksesuar önemli değil, yeter ki malum sitedeki fantastik değerler biçilmesin motorlara. Böyle bir global kriz ortamında fantezi aramayın arkadaşlar. Herkes gibi ben de her makinenin ederini biliyorum aşağı yukarı. Maksimum 40-45k...
  2. LordofDarkness

Mersin: 600-1500cc Chopper-Cruiser Motosiklet Aranıyor

Çok ekstrem bir durum söz knusu olmadığı sürece maksimum 10.000 tl limitli chopper-cruiser arıyoruz. Mersindeyiz. Duruma göre şehir dışından da bakılabilir. Görüşülür. Ama öncelikli tercihimiz yakın mesafeler.
  3. LordofDarkness

Boss Hoss ların Türkiyedeki Vergisi?

Boss Hossların vergileri motosiklet mi yoksa otomobil üzerinden mi hesaplanıyor? Sonuçta üzerinde araba motoru bulunuyor.
  4. LordofDarkness

Cruiser alınacaktır!(ilgililer içeriği okuyunuz)

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda istediğim tarzda bir motosiklet almayı düşünüyorum. Lakin daha önce bir konuda yazdığım gibi yüksek limitli kredi kartım ya da kredi çekme imkanım olmadığı için alamadım.. İlgimi çeken birçok model var; Kawasaki: VN1600 Mean Streak Honda: VTX1300-1800 Yamaha...
  5. LordofDarkness

Motosiklet mağazalarının adınıza kredi çıkarması?

Merhaba. Bazı ilanlarda görüyorum. Anlaşmalı bankalarımızla adınıza hemen kredi çıkarılır kefilsiz senetsiz vs.. şeyler işte görmüşsünüzdür. Bunların şartları nedir? Nasıl kredi çıkarıyorlar? Ne kadar çıkarabiliyorlar? Ben taksitle motosiklet alacağım ama serbest çalıştığım için ödeme gücüm...
  6. LordofDarkness

Kawasaki Kawasaki GPZ600R hakkında bilgi sahibi olan?

86 model bir GPZ600R buldum.Bana yakın biryerde olması ve bütçeme uygun olması nedeniyle birkaç gündür düşünüyorum alıp-almamayı.. Ama ilk kez duyduğum bir model olduğu için pek emin olamadım.Birde çok eski bir makine tabi. Ama elimdeki paraya dandik Çin malı motorlar almaktansa bunu tercih...
  7. LordofDarkness

Mersin: 3000-4000 TL limitli cruiser-chopper aranıyor!

600-1500 cc arası cruiser-chopper tipi motosiklet aranıyor. Bu fiyata eski modeller olduğu için şansımı pek zorlamıyorum. Tekliflere göre değerlendireceğim.Bu fiyata bulunmaz gibi yorumlar açıkçası yapmayın.Herkes malının ne olduğunu unutup kıymet biçemiyor.O yüzden piyasadaki fiyatlarda allak...
  8. LordofDarkness

750-1500 cc arası cruiser aranıyor.

Başlıkta belirtildiği gibi 750-1500 cc arası cruiser aramaktayım. Bütçe: 4000-5000 tl . Teklifleri bekliyorum.(uçuk fiyatlı tekliflere cevap verilmeyecektir..)
  9. LordofDarkness

Takasla alınık cruiser-chopper motosiklet arıyorum

arkadaşlar takaslı olarak arıyorum.satılacak olan bir arazimiz var. ikinci el olur-sıfır bayiden olur detayları artıları eksileri görüşülür. aklımdaki modeller suzuki 1500 intruder-kawasaki vn 1600 mean streak(siyah kırmızı renk olan) iletişim: [email protected]...
  10. LordofDarkness

Mersin: Satılık İbanez Jem777 Shocking Pink Elektro Gitar

Burda bu konuyu açmak nekadar uygun ve nekadar ilgi çeker bilmiyorum ama bende motosiklet almak için benzersiz gitarımı satılığa çıkardım. Gitar 1988 yapımı orjinal Made in JAPAN'dır.Ünlü gitar virtüözü Steve Vai'ın David Lee Roth ile sahne aldığı zamanlarda kullandığı gitardır. Herhangi bir...
  11. LordofDarkness

93-96 model arası Kawasaki VN 1500ler hakkında yardım!

93-96 model arası kawasaki vn 1500 ler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. sitede sahip olan veya bu motoru kullanmış olanlar varsa bilgilerini benimle paylaşırlarsa minnettar olurum (:
  12. LordofDarkness

90lardan kalma Kawasaki Vulcan 1500

93-96 model arası kawasaki vn 1500 ler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. sitede sahip olan veya bu motoru kullanmış olanlar varsa bilgilerini benimle paylaşırlarsa minnettar olurum (:
  13. LordofDarkness

Banada bir el atıverin (:

hyosung gv650-harley sportster 1200-xvs 1100 arasında kalmıştım.sportster elendi (: şuan hyo ve yamaha arasındayım.hangisini alacağıma karar veremedim.ikiside güzel.ama benim tercihim custom chopper kullanmak.yani ikisinden birini de alsam onu zamanla custom bir hale getirmeyi düşünüyorum...
  14. LordofDarkness

Harley 1200 Sportster aranıyor!

mersinde yaşıyorum.özellikle mersine yakın şehirlerden olması ve mağazadan olması tercihimdir.çünkü peşin para ile alamam.sadece önden 1000-2000 ytl verebilirim.gerisini taksitle alabilireim. model yılı farketmez.uygun fiyatlı olması yeterli.istanbulda dayım var.ordan teklif gelirsede...
  15. LordofDarkness

Bende Geldim .

herkese merhaba. burda iyi vakit geçirmek istiyorum herkesle beraber. 19 yaşındayım. mersinden aranızda katıldım. motorum henüz yok.en kısa zamanda türkiyenin ilk 240 arka lastikli gv650 sine kavuşacağım allah'ın izniyle:cherry: iyi vakit geçirmek dileğiyle..

Yeni mesajlar