Arama sonuçlarınız

1. korgii

% 100 japon malı motosikletler hangileri ?

değerli motosiklet.net üyeleri burada bi motor tamircisi arkadaşla sohbet ederken bana sadece suzukinin %100 japonyada üretildiğini söyledi. bende japon bildiğim diğer markaları sorduğumda çoğu parçalarında çin üretimi olduğunu söyledi ... sizce bu doğrumudur? hangi motosikletler % 100 japon...
  2. korgii

TVS Apache 150

ihtiyaçtan dolayı sıfır ayarındaki motosikletimi ssatıyorum ilgilenen arkadaşlar ( http://www.sahibinden.com/5150_km_de_temiz_tvs_apache-65WQQaXQQ12813494WQQpXQQdisplayitem ) linkinden motora bakabilirler tel : 0542 656 99 66 saygılar....
  3. korgii

boya koruması?

arkadaşlar bazı 2. el sitelerinde motorlara bakarken dikkatimi çekti.. motor sahipleri '' üzerinde extra olarak boya koruması var '' diye eklemişler.. bu konu hakkında bi bilgisi olan var mı.. yani boya koruması ne demek nasıl yapılıyor? ilginiz için teşekkür ederim
  4. korgii

150 cc motor kaç km de açılmış olur?

şu an bende 150 cc apache var.. 2000 km 'deyim... sormak istediğm soru acaba kaç binde tam anlamıyla açılmış olur.. :cat:
  5. korgii

yeni aldığım motosiklet :)

şuan 800 km deyim çok memnunum herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar.. bu motorla ilgili sormak istediğiniz bi şey olursa seve seve yardımcı olurum saygılar
  6. korgii

sizce en iyi motosiklet alarmı hangisi?

motoruma alarm taktırmak istiyorum fakat bi türlü karar veremedim önerileriniz nedir iyi akşamlar :)
  7. korgii

sonunda tvs apache ye kavuştum

evet arkadaşlar sonunda tvs ye kavuştum.. 2 gündür moturu kullanıyorum ilk izlenimlerim motorun çok rahat ve atik olduğudur.kesinlikle kaliteli bir malzemeden üretilmiş bir motor.hiç zorlamadan bir kaç saniye içinde 100 km hıza çıkıyor..şimdilik bu kadar zaman zman sizinle gelişmeleri...
  8. korgii

Benimde TVS Apache'm var artık :)

Uzun bir araştırmadan sonra apache de karar verdim.. salı günü teslim edilecek bakalım iyi bir tercih yapmışmıyım çok merak ediyorum...sabırsızlıkla motorumu bekliyorum:)

Yeni mesajlar