Arama sonuçlarınız

1. S

Suzuki GSR 600 Vs Yamaha Fz6 Fazer

[B]Yaklaşık 10 Ay Önçe Yamaha XT125X Model Motorumu Aldım..6-7 Ay Kadar Tecrube Edındım 6000-7000Km Arası Yol yaptım..Ve Motorumu yaklaşık 2-3 ay Önce Sattım Buyutmek amaçlı.. Ama Şimdi Naked Bir Model Motor almak istiyorum..Motoru Sattıgım Gunden Berı Arastırmalarım Devam Edıyor Bakmadıgım...
  2. S

Yamaha 2009 Modellerini Duyurdu

http://www.beldeyama.com.tr/www/2009.html adresinde yamaha 2009 da turkıye ye getırecegı modellerini duyurdu benım ılgımı yenı R1 ile WR125X cok guzel gorsel yanlarıyla cektı fakat WR250X ı neden getırmedıgını bılmıyorum
  3. S

Herkeze Selam

Herkese Selamlar yaklasık 7 aydır yamaha xt 125x kullanıyom cok uzun zamandırda sıteyı takıp etmekteyım bı topıc acmak bugune kısmetmıs burda guzel paylasımlarda bulunucamızı dusunuyorum..sımdıden herkese tskler
  4. S

Suzuki DRZ-400SM

Suzuki DRZ - 400SM Motorla İlgili Pek bi bilgiye Ulaşamadım Bu yüzden Topic acma gereyi duydum... Yaklaşık 7 Aydır Yamaha XT125X Kullanıyorum Artık Değiştirme Vaktimin Geldigine ınanıyorum 2-3 ay sonra Çok Memnun Olduğum Motorumu Degiştirmek istiyorum... Ben Biraz bilgiye Ulaştım bugun ama...

Yeni mesajlar