Arama sonuçlarınız

1. T

arkadaslar...motosikletimi alıyorum ancak gene danışmak istedim.

merhabalar herkeze..ben bir önceki forumumda sizlerden birçok bilgi aldım ve epyce de işime yaradı..listemden sildiğim sayenizde listeme aldığım modeller oldu..ve en son 3 e düşürdüm artık...su an ıkısıylede masaya oturdum..pazalık bitti sayılır..sizce hangisi daha mantıklı. 1:honda cb900f...
  2. T

merhabalar..lutfen yardım..

mrb dostlar.gecen sezon yaz bası yedıgım kazıkdan sonra 2.bır motosıklet alacak parayı sonunda bırıktırdım..cok olmasada nacızane yeterlı..sızce: *30-40bın km arası bır tdm850 mı *2-3bın km cıvarında bır gt650naked yada gt650r mı *15-20bın km cıvarında bır er6n mı,yada *20-30bın km cıvarı 2003...
  3. T

merhaba arkadaslar..

mrb dostlar.gecen sezon yaz bası yedıgım kazıkdan sonra 2.bır motosıklet alacak parayı sonunda bırıktırdım..cok olmasada nacızane yeterlı..sızce: *30-40bın km arası bır tdm850 mı *2-3bın km cıvarında bır gt650naked yada gt650r mı *15-20bın km cıvarında bır er6n mı,yada *20-30bın km cıvarı 2003...
  4. T

herkeze ıyı aksamlar selamlar...ılgılenırsenız sevınırım

dostlar..denızlıden takılıyorum foruma...gt250 comet ıcın on camurluk arıyoruz..nereden ve nasıl temın edebılırım yardımcı olursanız sevınırım..sımdıden cok tesekkurler...
  5. T

satılıkkkkk

merhaba satılık hyosung gt250 makınem var..psın 4000 e bırakıcam...denızlıdenım saygılar
  6. T

merhaba herkeze..

arkadaslar oncelıkle merhaba...zx6 ım var dı 2000 model cıkardıgı buyuk arızadan dolayı ayrılmaz zorunda kaldık ve uzun sure motor(1 kac ay) alamıyacagım ama arastırmalarım devam edıyor..sıze 2 soru soracagım ıkısınıde cok ama cok mrk edıyorum 1.hyosung gt650r ın son hızı nedır... 2.suzuki...
  7. T

mrb..

arkadaslar..zx6 ım vardı.2000 model..fakat ayrılmak zorunda kaldık sebeb ıse arıza oldu ve ben yaptırdıım ama ıcıme sınmedı kullanmk ve ucuz fıyata sattım..sımdı sızlerden bılgı ıstıyorum bılgı ıstedıgım tek sey su....sıfıra yakın 2006,2007 model hyosung gt650r alıcam..bılgılendırırmısınız bu...
  8. T

slm..arkadaslar herkese merhaba...bana yardımcı olurmusunuz?

arkadaslar merhaba ben sıteye yenı katıldım..arkadaslar su anda hyosung gt250 comet motosikletim var,fakat artık degıstırmek ıstıyorum galıba tarzı bana zevk vrmıyor,ve enduro tarzına gecmek ıstıyorum..su an BMW F650(2000 model ustu yenı kasalardan) yada HONDA TRANSALP var..arada kararsızım..bu...

Yeni mesajlar