Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
1 ay önce noterden satışı aldım, trafik sigortasını yaptırdım. Ancak 1 aydan fazla olduğu halde halen ruhsatı üzerime almadım. Cezası olduğunu öğrenince, bir arkadaşımın aracılığı ile muameleci buldum. Telefon ile görüşerek durumu anlattım.
Bana; 150 Ytl. ruhsatı üzerime...
Arkadaşlar merhaba,
Hyosung Gt250 Comet'e farklı bir ön far taktırmak istiyorum. Şu Triumph Speed Triple'ların farları gibi yanyana 2 adet duran farlar çok hoşuma gidiyor.
Daha farklı farlarda olabilir, aklımdaki şimdilik bu tip bir far. Bu tarz farlar satan siteler var mı? Aradım ancak...
Arkadaşlar merhaba,
Benzin deposunda eziklik var; iki adet biri sol, biri sağ olmak üzere. Boyaya zarar gelmemiş, herhangi bir çatlama çizilme yok.
Bu ezikleri nasıl düzelttirebilirim, maliyeti tahmini ne olur?
Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar motoru bugün nihayet aldım (Hyosung GT250 Comet). Kullanmayı bilmediğim için motorcu bir arkadaşım benimle Gebze'ye gelerek motoru İstanbul'a getirmeme yardım etti.
Gelirken şöyle bir olay yaşadık; E-5'te 120-130 km/h civarı hızla ben önden araba ile giderken, arkadaşımda motorla...
Merhaba arkadaşlar,
Yarın kısmetse slmayı düşündüğüm bir motor için İstanbul'dan Gebze'ye gideceğim. Ancak motoru almadan bir ustaya göstermek istiyorum. Gebzenin yabancısı olduğum için motoru gösterecek usta arıyorum, işinin ehli hyosung gt 250 comet'ten anlar dediğiniz bir usta var ise...
Merhaba arkadaşlar,
İlk motor için hyosung gt 250 naked almaya karar verdim. 5000 ytl. ye 8000 km. 2006 model bir adet buldum. Ancak 0 km. sini 6500 ytl.'ye satan bir yerde var. Kararsız kaldım. 5000 ytl'ye alırsam maddi açıdan çok zorlamayacak beni ama sorun çıkarmasını da istemem.
Sizce...