Arama sonuçlarınız

1. baba_selim

honda vfr1200 fiyatı

arkadaşlar bu motosiklet 2010 da fuarla birlikte ülkemize satışı girecekmi ve geçek fiyatını bilen yada tahmini fiyatını bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi. çünkü bu motora çok feci sardım fuara gelirse sağlam bir pazarlıkla almayı hedefliyorum:) yardımlarınız için şimdiden teşekkürle:)
  2. baba_selim

600rr böyle km böyle fiyat böyle model

akadaşlar honda cbr600rr 2006 model 6900 km deki motorumu satmaktayım.düğün yapacağım için.fiyat olarak 14800 ama pazarlık payı var.motosikletimi rutin bakımlarını bursa duran kardeşlerde yaptırdım.motosikletime aşık olacağınız bir egzos sesi ve neon farları var.işen dolayı fazla kullanamıyorum...
  3. baba_selim

Hyosung gt650r max.hızını ve yakıt sarfiyatını bilen varmı

arkadaşlar bu motosikleti alma niyetine girdim eyer kullanan arkadaşlar bana bu motor hakkındaki tecrübelerini anlatırsa sevinirim. özellikle şu konularda 1-ani hızlanmaları nasıl 2-yol tutuşu 3-yakıt serfiyatı 4-gerçekten surati doyurucumu 5-bu motoru kullanırken tat alıyormusunuz şimdiden...
  4. baba_selim

kymco ile vahşi gezi/fotolu

bugun havanın kapalı olmasına ragmen korku ve adranalin dolu bir geziye çıktım:pale: düzergahım iznik-elbeyli dağlarından,hacı osman ordan gölcüğe geçip karamurselden boyolıcaya gelip tekrar iznike dönmekti ama olmadı çünkü dağda masur kaldım çok kötü oluyor insan ve tek başıma gitmiştim...
  5. baba_selim

iznik hacı-osman gezisi fotolu

iznikli olmama rağmen bugün ilk defa hacı osamana gittim malasef tek başıma çünkü motosikletli fazla arkadş yok birde hava bozuktu ondan.mükemmel bir yer havası tertemis süper manzarası var.ayrıca çok virajlı ve bayırlı bir yolu var o benim kymco sınavı basarıyla geçti gerek çekişiyle gerekse...
  6. baba_selim

babam ve motorum

akşam üstü motorumu yıkıyordum babam benide motosikletle resmimi siteye verirmisin dedi bende kıramadım :cherry: http://[url=http://imageshack.us][/URL] abiler elimden bukadar geldi inşallah beyenmişinizdir sadece paylaşmak istedim.gönül ister bir racing yada bir...
  7. baba_selim

biraz amatorce ama olsun

havalar düzelsin daha ii gezilerim olacak
  8. baba_selim

kymco ile dağ tepe yaptık

yenişehire gittik ve harika manzaralar var.dayanamadım durduk ve hesini potolodum:queen: [/URL][/IMG][/URL][/IMG]bugun cuma namazıa [[/URL][/IMG] hava biraz soğutu ama [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] fotoğrafları telefonumla çektim çözürlük iyi olmayabilir...
  9. baba_selim

kymco ile dağ tepe yaptık

bugun cuma namazıa yenişehire gittik ve harika manzaralar var.dayanamadım durduk ve hesini potolodum:queen: [
  10. baba_selim

2008 cbf00s hakında bilgisi olan varmı

ben bu mart ayında cbf600s abs bu motoru almak istiyorum acaba 2008 fiyatını ve teknik özelliklerini bilen abiler,yardımcı olurlarsa sevinirim:)