Arama sonuçlarınız

1. emrah-t

İkinci el Yamaha WR 125 R mi, 0 250 cc Çinlimi karar veremiyorum,

Üstatlar 2. el Yamaha WR 125 R mi almalıyım yoksa 0 km 250 cc çin malı bir motor almalıyım karar veremiyorum. Yamaha kalite sağlamlık bakımından çinlilerle kıyaslanmayacağını biliyorum fakat 125 cc olması yetersizmi kalırmı diye düşündürüyor. Kullanımım genellikle offroad olacak ama şehir içi...
  2. emrah-t

Offff Tiger mi Regal mi ?

Merhaba karar veremediğim bir konuyu paylaşmak istedim.4000 ytl bütce ile 250 cc bir motosiklet düşünüyorum ama regal raptorla kanuni tiger arasında kaldım. Bu motosikletleri tanıyan yada bilgisi olan bana yardımcı olrsa çok sevinirim.
  3. emrah-t

Aile engeli

Benim babam eski motorculardan (şimdi emekli oldu:)) ama benim motosiklet almama acayip karşı çıkıyo. Şu anda kendi hayatımı kendim kazanmama rağmen onların onayını almadıktan sonra bişey yapmam bu eziklik yada onun gibi bişey değil sanırım sadece benim üzerimde olan büyük haklarından ötürü...
  4. emrah-t

Banka Kredisi

Arkadaşlar banka kredileri hakkında (2, el motosiklet için) bilgisi olan varmı?
  5. emrah-t

Hyosung 250 GT R hakkında yardım lütfen

Merhabalar... uzun zamandan bu yana bi motosiklet almayı istiyorum. Ama bir türlü karar veremiyorum aslında hayalim V- Strom 650 ama şu anda maddi durumum buna müsait değil. Hayalimi gerçekleştirene kadar Hyosung 250 GT R almak aklıma geldi. Bu motosiklet hakkında bilgisi olan varsa bana...
  6. emrah-t

Nasıl olur

Selam... Ben bir motosiklet tutkunuyum. Babadan kalma bi sevda işte. Küçüklüğümden beri motor sesi kulağımdan eksik olmadı. Tutkumu bu zamana kadar bastırmıştım ama artık engellememeye karar verdim hatta üzerine gidicem :) Hayalimdeki makina V-Strom Fakat pahalı :pr: olması ilk engel ama...