Arama sonuçlarınız

1. morikante

asfalt tamam ama ya kötü yollar

herkese merhaba vede iyi bayramlar arkadaşlar benim sizden ögrenmek istedigim ( hazır bu kadar usta buradayken :queen: ) kötü ve bozuk yollara çıkmadan önce nelere dikkat etmek lazım. biraz konuyu açayım ben sık sık balıga giderim ama gittigimiz yol çogunlukla toz toprak tabi motorun halini siz...
  2. morikante

egsozdaki yag izleri

selam herkese öncelikle yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim. benim ufak bi sorunum var. yaklaşık 1 haftadır egsozumun üzerinde yag lekesine benzer izler oluşuyor. acaba motorum düzensizmi çalışıyor ve yag yakıyor diye biraz inceledim ve servise götürdüm fakat yag seviyesinde azalma...
  3. morikante

Kenan Bu Kez 2nci Oldu

Sofuoğlu podyumda Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'nda şampiyonluğunu daha önce ilan eden Kenan Sofuoğlu, büyük bölümünü önde götürdüğü sezonun 11. ayağı Almanya yarışını ikinci sırada tamamladı. Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'nın 11. ayağı Almanya yarışı Eurospeedway...
  4. morikante

bu sorun neden olabilir ?

merhaba çelik motorun martianX 150 cc motorunu yeni aldım 150cc lik. 1200 bakımından yeni aldım. gaz verdigimde agır kalkıyor halbuki kedi gibi olması lazım nede olsa 150 lik motor. akranlarını denedim onlarda kalmkmada beimkine nazaran baya fark var. neden olabilir sizce ?? yaptıklarım ...
  5. morikante

scooter da güç artışı yapılırmı?

merhaba arkadaşlar 2-3 senedir Türkiyede bi motorsiklet çılgınlıgı yaşanıyor laf aramızda fenada olmuyor. benim gibi artık 4 teker sıkıcı gelmeye başlamışsa şöyle kendinizi daha bir hafif hissediyorsanız ve artık gönül tellerinizde iyice gevşemişse sizde bu hastalıga yalakanmak üzeresiniz...

Yeni mesajlar