Arama sonuçlarınız

1. burcumbalik

güzel başlayan ve acı bir kaza ile biten honda buluşması (fotolu)

tekirdag/çorlu da honda plaza da, çok güzel başlayan ve güzel aktivitelerin yaşandığı bir mangal partisinin kapanışında tüm motorların şehir turu atıp hondaya gelişi sırasında teker yapmak isteyen bir honda nın,,, dl 1000 v strom a çarpmasıyla kötü bir kaza meydana geldi sürücülerin kötü şekilde...
  2. burcumbalik

12 agustos ege akdeniz gezi raporu...

merhaba arkadaşlar .. geç kalınmış raporumu ancak hazırlayabildim .. 12 agustos pazar günü sabah işten yorgun ve uykusuz olarak gelerek son hazırlıklarımı tamamlayıp yol arkadaşım aydın ı arayarak buluşma noktamız olan çorlu orion önüne hareket ettim ve buluşup unuttuğmuz bir kaç parça eşyayı...
  3. burcumbalik

13 agustos başlangıçlı ege ve akdeniz turumuz

şimdilik 2 motor düşündüğmüz ege ve akdeniz turumuz a katılmak isteyen arkadaşlara kapımız açıktır.. ilk gece kuşadasında konaklayacagız sonrasında bodrum marmaris fethiye ve alanya.. gezimizi sadece çadır ve uyku tulumu konaklamalı kamp seklinde düşünüyoruz.. malum hotelvs pansiyon gibi yerlere...
  4. burcumbalik

merhaba çook geç kalmış olsam da artık buradayım ..

merhaba motor sevdalısı arkadaşlar .. ben şenol 1975 çorlu doğumlu biriyim yaklasık 15 yıldır iki tekerleğin üzerindeyim .. yaklaşık 23 motor girdi hayatıma.. şuan tdm 900 yamaha kullanıyorum .. ve çorlu dan hepinize sevgilerimi yolluyorum ..

Yeni mesajlar