Arama sonuçlarınız

1. I

Tvs apache-neden cg ler gibi dişli takılamıyor?

arkadaşlar epey bir apache kullanıcısı var. bende 2011 model bir apacheye sahibim. cg motor kullanan arkadaşlar 150cc 11hp değerlerine sahip motorlarına ön 17-arka 34 gibi dişli setleri takıp gayet performanslı ve çekişten düşmeden kullanabiliyorken Apache gibi neredeyse 14hp olan bir makineye...
  2. I

Uzun / Kısa Mercekli Xenon Tavsiyesi Lütfen ??

Arkadaşlar Yakın Zamanda Apache almayı düşünüyorum. Daha önce apache kullandım sizden motor tavsiyesi istemeyecem çünkü bütçeme göre gönlümün sultanı apache :cherry: sizden tavsiye istediğim konu uzun / kısa yapabilen tek parça halince satılan mercekli angel halkalı xenon' dur. çin sitelerinde...
  3. I

Beyaz MH 125 DRİFT - 2012 Model - 850 Km'de - Acil Satılık

Mondial mh 125 Drift 2012 model beyaz renkte. şu an 850 km de ilk 500 bakımı yapılmıştır. Kaliteli zincir + port bagaj çantası vardır. Adana dayım ihtiyacı olan ulaşsın. saygılar Erman KOÇ - 0 507 219 08 65...
  4. I

Mondial HS150 Akü Şarj Sorunu - ADANA

Mondial HS150 Sahibiyim ve motorum 3 yaşında. Motorumun çekişinden, yakıt tüketiminden ve her zaman daha ilk marşta çalışmasından oldukça memnunum. her parçası orjinal ve değişen sadece akü o da 2 nci akümüz. sorunuma gelince ; 3 yıla yakın bir zamandır orjinal aküsü ile sorunsuzca kullandım...

Yeni mesajlar