Arama sonuçlarınız

1. source

Motosiklet kullanmak istediğiniz 3 Ülke

Arkadaşlar Türkiye dışında en çok Motosiklet kullanmak istediğiniz 3 ülke ismi verebilirmisiniz. Böylece dünyanın en çok nerelerini görmek istediğimizide paylaşmış oluruz. Benim tercihlerim : 1- ABD 2- MOĞOLİSTAN 3- FİNLANDİYA
  2. source

Şaka gibi çalışma sistemi

21-23 Nisan 2004 tarihleri arasinda Ispanya'nin Sevilla kentinde yapilan > >36'nci İnsan Kaynaklari Yönetimi Konferansinda "Is hayatinin gelecegi" ile > >ilgili degerlendirmelerde ilginc uygulamalar ve teklifler dile > >getirilmistir. Unlu Bir Sirket yöneticisinin uygulamalari:> > > > > > >...
  3. source

22 Aralık 2012

Maya Kehanetleri`ne göre 22 Aralık 2012 tarihinde dünya büyük bir tufandan sonra yeni bir çağa girecek. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Mayalar'ın kriptoyu andıran tabletlerinde dünyanın son çağına gireceği ancak bunun büyük bir tufandan sonra olacağı yazılı. Büyük tufanla gelecek olan yeni...
  4. source

sorun ciddi

Selam dostlar. Hepiniz biliyorsunuz kurak bir yıl geçirmekteyiz.Aylardır ülkemiz ve dünyanın biçok bölgesi yeterli yağış alamıyor. Yaşam sıvımız su kaynakları hızla tükenmekte. Artık birey olarakta bişeyler yapmanın zamanı geldi. Ne yapabilirimki demeyin. Çok basit yöntemlerle tonlarca su...
  5. source

Hoşgeldim

Tüm Arkadaşlara Merhaba. Umarım aranıza Hoşgeldim:) çünkü ben Hoşbuldum. (Luxor sana özel Merhaba ve teşekkürler)