Arama sonuçlarınız

1. cambazoguz

çok acil yardım

cümleten selamın aleyküm abiler öncelikle kendimi tanıtayım ben motosiklet.net e 2007 yılında fırlama bir lise öğrencisiyken üye oldum nerdeyse en eskilerden sayılırım.😀 fakat hiç aranıza katılma imkanım olmadı lakin yakın bir gelecekte bu ailede buluşmalarda aranızda olacağım. saygı değer...
  2. cambazoguz

R1 mi HAYABUSA mı???

geçen gün tourist trophy diye bir motosiklet oyunu aldım oyun çok güzel zaten gerçek sürüş similasyonuymuş harika walla yalnız gözüme şu takıldı R1 hayabusa dan daha iyi gibi oyun da R1 : 172 hp 1000 cc 176 kg HAYABUSA: 174 hp 1300 cc 217 kg E bu durumda R1 daha iyi oluyo gerçekte...
  3. cambazoguz

motorcuların buluşma yerleri varmı??

herkeze slm sorum şu siz motorcuların (siz motorcuların diyorum çünkü ben daha olamadım inş seneye) buluşma yerleri warmı mesela bir kafe gibi gittiğinde kapısında 20-30 motor olan. Böle bir yoksa nerde toplanıyorsunuz sadece gezi bölümündeki gibi toplanıp uzun yol mu yapıyorsunuz Örnek olarak...
  4. cambazoguz

MZ301 nasıl

herkeze slm motosikleti seyhan MZ301 ile öğrencem a2 alana kadar ilk scooter den sonra kullandığım ilk motor olacak kullanan warmı nasıl bir motor
  5. cambazoguz

burayı ziyaret etmek istermisiniz

merhaba ben istanbuldan osman oguz tuna bayrampaşada oturuyoruz fakat dedem silivri danamandira köyünden Danamandıra öle güzel bir yerki anlatmakla veya resim göstermekle anlatılmaz gelip görmeniz gerekir gelip görmek isteyenlere yolu biraz tarif edeyim silivriden 1 km re geçtikten silivri maxi...
  6. cambazoguz

msn

slm herkeze benim bir ricam olucak RACE tipi motorsiklet kullanan veya kullanmış olan kişiler benim msn adresimi ekleyebilirmi veeya bana msn adresi verebilirmi bu konuda kullanan kişi ile konuşmak beni çok mutlu edecek kafama takılan bir çok soru olduğu için buradan öğrenemiyorum...
  7. cambazoguz

yakıt tüketimi

merhaba kafama takılan iki soru war Motosiklette bir depo benzin ile ne kadar yol yapılır (1000cc veya 600cc de) ve kmde ne kadar yakar bide bu motor kıyafetleri günlük kıyafetlerin üstüne mi giyiliyo.
  8. cambazoguz

Hyosung Gt 250 R

:silent: :silent: herkeze slm Motor ehliyeti aldık tan sonra direkt olarak hyosung gt 250 r ile başlarsam zorlanırmıyım Motor 250 cc motor hayatına bu motor ile adım atılabilir mi ?:silent:
  9. cambazoguz

bunlar ne ?

herkeze slm Özellikle scooter larda "4 zamanlı" ifadesi geçiyor bu nedir? Sübap ve silindir nedir silindir başına sübap ne oluyor? boyun 1.65 bisikletin selesini 88 cm yaptım rahatla oturabiliyordum motorlarda sele yüksekliği 85 cm buna göre ben rahatlıkla kullanabilirmiyim sele...
  10. cambazoguz

cambazoguz

herkeze slm geçen gün bir kaç soru sormuştum 1300 cc ile ilgili bazı sorularım olmuştu ama anladığım kadarıyla herkez buna karşı çıktı motora başlamak için düşük motorlardan (cc si olarak) mı başlamak lazım çünkü benim hayalim ehliyeti aldığım gidi gidip bir 1300 cc yada 1000 cc almak bu olmaz...
  11. cambazoguz

merak ettiğim sorular var lütfen cevaplayım sevgili abilerim

Herkeze slm ben 17 yaşında motorsiklet delisi biriyim . Merak ettiğim bazı konular var onları sorup cevaplarını öğrenmek istiyorum birinci sorum şu : motorsiklet kullanmak için boyumun kaç olması gerekiyor (boyun 1,65)(1300cc motorlar için) ikincisi : kışın motor kullandığında üşüme oluyo mu...

Yeni mesajlar