Arama sonuçlarınız

1. kkorhann34

A2 Ehliyetli Kurye Aranıyor... ACİL ...

A2 ehliyetli motorcu arkadaşlar arıyoruz tercihen eyüp/istanbul ve civarında oturan ekip çalışmasına uyabilecek arkadaşların 0212 493 33 33 ü arayıp bilgi almaları rica olunur... Maaş+sigorta+yemek+eve servis başına prim teşekkürler...:)
  2. kkorhann34

13 Şubat'ta Ehliyet Sınavına Sitemizden Kimler Girecek Acaba :) ?

İlk Öncelikle 30,10,2007' De açmış olduğum konuya bakınız (zaten bilen bilir bu konuyu :)) http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/37961-a2-ehliyet-yasi-kucultulmelimi.html 2.5 Yıla yakın bi süreçte açmış olduğum başlıktı :) üstteki konu baktıysanız şimdiden teşekkür ederim...Yaş geldi...
  3. kkorhann34

4. Kazamı Yapmış Bulunmaktayım

evet bugün 4.kazamıda yapmış bulunmaktayım... istanbul kağıthane nurtepe sokullu caddesinde kaza yaptım...hani şu dükkanlarını yıkayıp suyunu yola dökenler varyaaaa:farao: düşük hızla yolda seyir ederken önümdeki ...... araba durunca yolun boş olmasına rağmen bende arabaya çarpmamak için karşı...
  4. kkorhann34

Fuar gezintim ve yeni kaskla montum...

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay öncesine kadar kaskla mont almak istiyordum fakatt herkesin tavsiyesi ile fuarı bekledim ve paramı ayarladım doğru fuara...fuardan bi tane lazer kaskla,iç korumalıkları olan bi mont aldım...ayrıca Kenan Sofuoğlu'nu hazır yakalamışken resimde çektirdim.... işte...
  5. kkorhann34

Ruhsatım kaybolmuştur lütfen yardım ediniz...

arkadaşlar bugün eve geldiğimde ruhstaımı düşürdüğümü fark ettim:pale: size soracağım soru ise şu...ruhsatı yeniden çıkartmak için yapmam gerekenler nelerdir:silent: plakası 34-PKT-82 mondıal 151 rs
  6. kkorhann34

Ağzı olan yapabiliyor...beat box...

http://www.youtube.com/watch?v=0w2wHUx8Q7w&feature=related neler yapıyor ufaklık....:queen: http://www.youtube.com/watch?v=0w2wHUx8Q7w&feature=related
  7. kkorhann34

151 Rs 2007 Model 1.500 Km De Temiz Uygun Ucuz...

merhaba motorum 151 rs dir.. motorun bazı grenajları(motoru kaplayan plastik parçalar) değişmiştir çünkü bu parçalar dayanaksızdır...Fakat isterseniz grenajlarını orjinal alıp taktırabilirim(fiyat otomatikman artar..)bence gerek yok çünkü bunlarda güzel parçalar ve sizi baya idare eder...
  8. kkorhann34

Bunları gördükçe.....

arkadaşlar gelinde kızmayın şu arkadaşa 4 tekerler böle insanları gördükçede bize patlıyorlar yanılıyormuyum???? http://www.youtube.com/watch?v=e0rDW9SjNcw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=e0rDW9SjNcw&feature=related
  9. kkorhann34

:.yaş Büyütme.:

Merhaba arkadaşlarım... Motosiklet ehliyeti almama tam tamına 578 gün kaldı...Bende bu kadar uzun süre sabredemiyeceğimi anladım...Sizden yaş büyüttürme konusunda yardımlarınızı ve bilgilerinizi yazmanızı rica ediyorum...Hangi şartlar gerekiyor?nereye gidilip nasıl?neler yapmalıyım....detaylı...
  10. kkorhann34

Anahtar Sorunum....Yardım....

Merhaba tüm MT ailesi benim bu anahtarlardan yana yüzüm hiç gülmüyor...Bugüne kadar 3-4 anahtarın yarısı elimde kaldı yarısı hepte kilit açarken kapatırken oluyor...En son 35 ytl ye aldığım kilitin anahtarı elimde kaldı ve yarısı içerde kaldı Allah'tan kilit açıldıktan sonra kırılıyor...En son...
  11. kkorhann34

A2 Ehliyet Yaşı Küçültülmelimi?

Tüm arkadaşlarıma sesleniyorum.A2 ehliyetinin yaşı 17' den gün alan her vatandaşın alabileceği bir ehliyet olmalı.Beni destekleyenler veya desteklemeyenler buraya görüşlerini bildirirlerse çok sevinirim.Veya 150 cc lik motorlar için ayrı bi yönetmelik olsa nasıl olur?:silent::silent:Anketimi...
  12. kkorhann34

saniye saniye motosiklet hırsızlığı...

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşanan motosiklet hırsızlığını güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti. Bir dakika süren olayda zanlı, dikkat çekmemek için motosiklete binip çalıştırmadan ayakları ile itekleyerek benzin bitti numarası yapıp kayıplara karışıyor. Alanya Belediyesi Halk Ekmek...
  13. kkorhann34

İst/Avr. en iyi MONDİAL yetkili servisi

ARKADAŞLARIM İSTANBUL AVRUPA YAKASI EN İYİ YETKİLİ SERVİS HANGİSİDİR?HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ?ŞİMDİDEN TŞK.LER...:rendeer::cat: YA MONDİAL KULLANAN YOKMU YAWWWWW!!!:pale:
  14. kkorhann34

bende kaza yaptım :(

----------------------------------
  15. kkorhann34

Artık benimde bi motorum var....:)

6 aylık uğraşlarım sonucu daha 15 ime giremeden motorumu almayı başardım.Toplam 2.300 ü 12 aya böldürerek bir mondıal sahibi oldum.verdiğim 2.300 fiyatın içinde aldığım malzemeler; 1-1 adet siyah mondıal 151 rs 2-1 adet kask (bi tane normalde veriyorlardı 2 kişi binceğim için bi tane daha) 3-1...
  16. kkorhann34

..lütfen Yardim..

Uzun zamandır kendime iyi bir motor modelini nasıl bulurum diye çabalıyodum.6 aylık araştırmalarım sonucu ekonomik iyi bir model buldum.Öğrenci olduğum için ve ilk motorum olacağı için çin malı seçim yaptım.Paramıda denkleştirdim pazarlığım sonucu 2.200 ytl ye mondıal 151 rs yi ruhsat masrafları...
  17. kkorhann34

Anket:ümmet Perkitan'in Ehliyetsiz Türkiye Turlari...

Ümmet Perkitan ın ehliyetsiz turlarına göz yumuyormusunuz...
  18. kkorhann34

Yardımlarınızı Bekliyorum ....

Arkadaşlar Ben Karneye Bağli Olarak Bir Mondial 151 Rs Almak Istiyorum Forumlari Takip Ettiğime Göre Motoru Aldiktan Sonra Sevincini Bizlerle Paylaşan Arkadaşlarin Forumlarina çeşitli Eleştirileri Okuyorum Bende Almadan öncebu Eleştirilere Göre Hareket Etmek Istiyorum Ilk Başlayacağim Için çin...
  19. kkorhann34

Uygun Scooter Ariyorum...

arkadaşlar uygun bir scooter arıyorum ve istediğim özellik şunlar arkadaşlar: 1-ilk önce istanbul-dan olmalı 2-yaşı ve km oldukça fazla olmamalı km 8 bini geçmemeli yaşı 2004 ten aşağı olmamalıdır. 3-plakası,tüm evrakları,vergileri hazır ve ödenmiş olmalıdır. 4-motorun herhangi bir kazası...
  20. kkorhann34

asya 125 t 2.el motor aranıyor...

arkadaşlar 2.el asya 125 t aranıyor istenilenler: -motor temiz kasasız darbesiz olmalı -motorun km aşırı derecede olmamalı -motorun yan sanayi ile değişen parçası olmamalı -rodajının iyi yapmış olmalı -istanbul'dan olmalı -taksit imkanı olmalı (kredi kartı,senet vs.) -fiyatta aşırıya...

Yeni mesajlar