Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Start a bastığımda marş motorunun döndüğünü duyuyorum ama motoru çevirmiyor. ve dişli sıyırması gibi bir ses geliyor
Bir gün önce çalışıyordu aküde bi problem yok. ama çalışırkende yine sıyırma sesi geliyordu. Sebebi ne olabilir arkadaşlar? Çözüm önerilerinizi bekliyorum:)
Bu arada Motor...
83 model honda xl 250 üst motor kapağı arıyorum.yardımcı olabilecekler lütfen ya buradan yada 05353980026'dan bana ulaşabilirler.şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese:rendeer:
83 model honda xl 250
motor subap kesti.elinde olan varsa yada nerden bulabileceğimiz hakkında bi fikir verirse sevinirim
[email protected] yardımcı olabilecekler ekleyebilir.
honda 250 eski bi makina var bende.debriyaj teli kopmuştu idare olarak biraz daha kısa şekilde bi tel uydurdum.ama debriyaj kaçırıodu tabi.bi süre o şekilde bindim.bu gün yeni bi tel aldım ve değiştirmek istedim.ama debriyajın boşaldığını gördüm.hiçbişekilde ayırmıyor.etkisiz.bunun nedeni ne...