Arama sonuçlarınız

1. clourpoint

SYM Model Wolf SB 250 NI

bu motor hakkında bilgi almak istiyorum.kullana yorum yapmak isteyen varsa yorum yaparsa sevinirim.çünkü bu motoru almak istiyorum... ,
  2. clourpoint

cbf 150 hayranları buraya lütfen.

hepinize selamlar.cbf sahipleri veya sevenleri birlik olup bir grup kuralım .motor sevgimizi bir üstte taşıyalım.sevgiler.
  3. clourpoint

izmir deki motor sevdalılarına merhaba.

yakın zamanda izmir ulukent e taşındım.yakın çevredeki arkadaşlar ile tanışmak isterim...
  4. clourpoint

X MAX 250 RÜZGAR problemi

Selamlar.hepinize iyi günler.1 hafta önce ekinci el x max 250 aldım .almasına aldık ama sürüş esnasında onuzlarıma ve çeneme dogru biraz fazla ca rüzgar aldığımı fark ettim.motorumda elçık koruma ve dizlik koruma aparatları takılı.daha önce x9 kullanıyordum allah varya gram rüzgar...
  5. clourpoint

piagio x9 evulation 200 hakkında

arkadaşlar selamlar.10 gün önce internetten bir x9 aldım.hakkında fazla bilgim yok.ama bana 166 kğ agırlığıyla biraz ağırgeldi.geçende motora binmeden önce ileri ittireyim derken sırtımda bir ağrı oldu.diğer maxi scoterlardada aynı olayları yaşamak mümkündür sanırım? .sehir içi trafiği için...
  6. clourpoint

suzuki burgman

selam arkadaşlar.uzunca bir süredir.forumda yazılarınızı ve yorum larınızı takip ediyorum.zevkli bir yazışma yapıyorsunuz.atv mi sattım.motorsuz kalldık.maxsi scoter düşünüyorum.fakat fazlada param yok.2007 model orta temizlikte bir burgmanın piyasası ne kadardır?sizlere sormak istedim.sizin...

Yeni mesajlar