Arama sonuçlarınız

1. Dj.MiÇo

aciiiilllll CBR600F ARANIYOR....

2001 2006 ARASI HONDA CBR600F ARANIYOR MOTORUNU SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYRULUR ACİLLL.... 0544 692 2788 BU NUMARADAN 7/24BANA ULAŞABİLİRSİNİZ....:cat:
  2. Dj.MiÇo

Yardımınıza İHTİYACIM var arkadaşlar...

merhaba arkadaşlar..... Yeni bir motor almak istiyorum Ve almak istediğim motoru ANTALYA/Muratpaşada buldum ve orada hiç tanıdığım yok.... Gidemeyeceğim için bana yardımcı olucak bir arkadaş arıyorum antalya veya civarında oturan motora baktırmam konusunda bana yardımcı olabilirmi acaba...
  3. Dj.MiÇo

YaMaHa XT'350 BoNCuK GiBi MaKiNa

MARKA:YaMaHa MODEL:1994 KM:25.000 RENK:SiYaH FİYAT:3.550 İL/İLÇE:İST/BEYLİKDÜZÜ/BEYKENT İLETİŞİM:0544 692 27 88 AKSESUARLAR:MOTOSPORT EGSOZ - RENTAL GİDON - MANET SÜNGERLERİ - BEYAZ AMPUL - TOPCASE - ÖZENLE DİZAYN EDİLMİŞ STİCKER TAKIMI..... DEĞİŞENLER: NERDEYSE MOTORUN TAMAMI..HER PARÇASI...
  4. Dj.MiÇo

Dj.MiÇo_Promo_Collections_Set

arkadaşlar nazicane bir set çalışmam oldu ve sizlerle paylaşmak istedir çalışırken çok zevk aldım keyifli bir set oldu umarım sızlerde keyifle dinlersini... Ve önemli bir not lütfen olumlu olumsuz eleştirilerinizi yazın benım için önemi gerçekten çok yüksek...Aşşağıdaki LİNK'ten...
  5. Dj.MiÇo

DaYTıMe OF THE PARTY

Arkadaşlar bayramın son gunu bir arkadaşımla bişeyler yapmayı planlıyorduk düşündük taşındık böyle bişey çıktı ortaya aranızda neden gündüz abi gündüz party mı olur diyebilirsiniz doğal olarak ama son gunu olusu ve ertesı gunu iş olusu bayramda mısafırlıkten basını kaldıramayan son gunune...
  6. Dj.MiÇo

Son Dakika.!!! Cenaze Ikindi Namazindan Sonra Kalkacak

arkadaşlar Cenaze Ikindi Namazindan Sonra Gültepe Camiinden Kalkacak Bilginize...
  7. Dj.MiÇo

Ben geldiiiiim ;)

merhaba arkadaşlar ismini çok duyduğum hatta bir çok arkadaşımında iye olduğu bir yer motor cc sinden dolayı tedirgindim biraz sagolsun necdet abi namı diğer 1100xx :) üye olmam konusunda ısrar edinde dedim senimi kırcam bende aranıza katıldım umarım sizlerle çok iyi vakit...

Yeni mesajlar