Arama sonuçlarınız

1. M

Honda Activa

Arkadaşlar bu motor nasıl bi motor? Artı yanları eksi yanları anlatırsanız çok sevinirim. Kullanan war mı bu forumda? Warsa memnun mu vsvs..
  2. M

2000 YTL civarı hangi motor alınır?

Arakdaşlar elimde 2000 YTL para var tabii yaza kadar biriktirecem ve bir motor alıcam ama alıcağım motor 2000 YTL civarı olucak :) Hangi motoru önerirsiniz? :silent:
  3. M

Mondial 150 HS mi Kanuni Trex 125 mi?

Arkadaşlar Mondial 150 HS mi Kanuni Trex 125 mi alınır? İkiside kafamı çok karıştırıo. Tabi 1.800 YTL civarı başka güsel motorlarda warsa aklınızdakini söyleyebilirsiniz :) :wiinkk:
  4. M

Kanuni Trex 125 - 150

Selam! Ben alacağım motoru -sizinde bu motor hakkında görüşlerinizi görmek için- tanıtıyorum :) Kanuni Trex 125 - 150 Teknik Özellikleri ; Motor: 1Silindir.4Zaman Silindir Hacmi: 124,6 Silindir Çapı-Strok: 124,6 Sıkıştırma Oranı: 9,2:1...
  5. M

Yeni Motor Alıyorum :)

Arkadaşlar ben daha önce hiç motor kullanmadım. Dayımın motoru wardı çok iyiydi şimdi beni yetiştirio :) İlk motorum olacağı için küçük bişey ile başla dedi. Bende motor beğendim. Kanuni Trex125 :) Lütfen Motor ile ilgili görüşlerinizi yazın. Beni bilgilendirin Unutmayın ilk motorum olucak...

Yeni mesajlar