Arama sonuçlarınız

1. Aytunc

Kenan SOFUOGLU ve Süperbike ilk denemesi

Arkadaslar Kenan Süperbike ile Qatar'da yapilan ilk denemelerde ve ilk alinan zamanlarda harikalar yaratti. Büyük bir basari, cünkü bu daha ilk denemesi. Bu da bana seneye Kenan SBK da cok cok süprizler yapacagini gösteriyor. Kenan'i kimse durduramayacak :cat::cat::cat: ALLAH yardimcin...
  2. Aytunc

Hayatimda unutamayacagim bir gün

Arkadaslar size benim cbr1000rr tanitmak istiyorum Ama önceden bu motorla ilgili kücük hikayemi anlatmak istiyorum. Hikayem, bana Honda bayisinden gelen bir telefonla basladi. Oraya gittigimde disarida daha yeni kartondan cikartilmis Bir HRC Fireblade duruyordu. Honda daki adam bana bu...
  3. Aytunc

Kenan Sofuoglu SHOEI-Replikasi Kesinlesti

Kenan icin Shoei Replika kask cikaracakti ve bir kac desenler ve modeller denemislerdi. Zamaninda elime gecen resimleri sitelere dagitmistim. Ama artik bu olay kesinlesti, Kenan bana bu resmi kendisi yolladi.Ondan izin alarak size burda seneye cikacak olan Kaski tanitmak istiyorum. 2007 sene...
  4. Aytunc

Herkesin Dikkatine

Arkadaslar, Michelin sirketi bütün Fransada üretilen Michelin Pilot Power 2CT ve Pilot Power ön lastiklerini bir hata üzerine geri alip yeni bir ön lastikle degistiriyor. Bu Almanyada 1 ay dir uygulanmakta. TR ye bu haberin gelip gelmedigini bilmiyorum ama eger bu lastigi kullanan arkadaslar...
  5. Aytunc

ALLAH korusun

Karsi seride girmenin tehlikeleri :( http://www.nothingtoxic.com/media/1181642604/First_Person_View_of_a_Fatal_Head_On_Motorcycle_Collision
  6. Aytunc

Bmw K 1200 R

Arkadaslar gecen sene kullandigim vede hala agzimin tadi damagimda kaldigi BMW K1200R 'le yasadigimi sizinlede paylasmak istedim. Arada sirada gene elime gecen bu motoru büyük zevkle kullaniyorum cok mükemmel. Umarim begenirsiniz. Arkadaslar Almanya’da görülmemis sicaklar yasaniyor, bir kac...
  7. Aytunc

Virajda yapilan hatalar

Arkadaslar, hepimiz motora biniyoruz ve aslinda motorlar viraj icin yapilmislar. Kivrakliklariyla hafiflikleriyle ve gücleriyle bu mükemmel motorlari bir virajdan öbür viraja atip kaldirmak ve bunun zevkini yasamak istiyoruz ve hepimiz bu adrenalin pesindeyiz. Ne yazikki bu zevki yasarken...
  8. Aytunc

Kenan bir mucize daha yasatti :)

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiii arkadaslar diyecegim su :cat: HERSEY KONTROL ALTINDA :cat: :cat: Kenan tekrar harika bir yaris cikardi ve Dünyaya birdaha kalitesini gösterdi. Türk Bayragini ve Kenan'i kürsüde görünce tüylerim diken diken oldu KENAN bize bu güzel günleri yasattigin icin sana...
  9. Aytunc

Ten Kate ve Honda CBR600

Arkadaslar Ten Kate ve CBR600 2002 senesinden beri Süpersport Dünya Sampiyonu oluyor :) Cok yavas ve hantal bilinen ve herzaman baska 600 lükler den daha kötü denilen bu yavas ve hantal motor nedense 6 seneden beri Dünya Sampiyonu oluyor :lol: :lol: 2002 senesinin Sampiyonu Fabian FORET...
  10. Aytunc

Valencia'dan Kenan Sofuoglu'nun son test sonuclari

Merhaba dostlar Kenan'in Valenciada olan testi bitti. Testi yagmurda gecmesine rahmen genede 1. olmayi basardi ;D ;D Artik ilk yaris icin ona basarilar diliyor Cenab i ALLAH'in ona gereken gücü ve kuveti vermesini diliyorum. sonuclar: 1. Kenan 1.37.4 2.Sebastian 1.37.9 3.Vizeollo...
  11. Aytunc

streetfighter Honda CBR900RR

Arkadaslar bu Honda SC50 yani CBR 954 RR kasasindan yapilan bu Fighter mükemmel olmus. Ön lastigi evet yanlis yazmiyorum 180'lik ( 5x17 Zoll) ve arka lastigi 280' lik ( 10,5 x 18 Zoll ) :!: :!: :!: Ahmet senin makineyi böyle mi yapsaydik yoksa :superr :superr 280 lik arka lastik...
  12. Aytunc

Yamaha R1-R6 ve MT01

Arkadaslar Baya oluyor ama genede size bir Yamaha R1 , R6 vede MT 01 ile yaptigim test imkanini anlatmak ve yasadigim o güzel günü sizlerle paylasmak istedim. Yamaha R1 Yamaha R6 Yamaha R6 Yamaha MT 01 Size kisa özetimi yazmadan önce sunu söylemek istiyorum kötü motor diye birsey...
  13. Aytunc

Kenan #54 ve Phillip Island Testi

Arkadaslar Kenan dünyanin öbür ucunda yaptigi testi size sunmak istedim. Kenan Avusturalya'nin cok ünlü vede asiri zor bilinen Phillip Island pistinde cok basarili test yapti. Daha pisti iyi tanimamasina rahmen ve orda yerli yariscilarin cok güclü oldugu halde genede imkansiz görüneni basardi :)...
  14. Aytunc

Honda, Hornet 600

2005 Model, Honda Hornet 600 Arkadaslar bu motora tesadüfen bindim, Motor kullanmak ve zevk, adrinalin sadece Racing motorunda olmadigini bu süper Hornet bana tekrar gösterdi. Horneti kullanmak okadar zevkli ki ve heycanliki bunu anca hissedebilmek icin yasamaniz lazim. 1000 lik Racing...
  15. Aytunc

Herkese Almanya'dan selamlar

Merhaba Arkadaslar, Bu güzel sitenizi Luxor'dan ögrendim. Gercekten güzel bir site tebrikler :cat: Adim Aytunc, Almanyadan katiliyorum, sizleri fazla rakkamlarla ve tarihlerle sIkmadan tek sunu söylemek istiyorum, ben Motorlari cok seviyorum :queen: :cat:

Yeni mesajlar