Arama sonuçlarınız

1. JaS

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI

Motosiklet piyasası bayiden bayiye, firmadan firmaya çok değişiklik gösteriyor. İkinci el piyasası ve sıfır piyasası buradaki ilanlar sonrasında daha dengeli olacağını düşünüyorum.Bilgi paylaşımı yaparak birbirimize destek olalım. Kendime başlangıç motoru bakıyorum; Bayileri geziyorum. (Anlık...
  2. JaS

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

Herkese merhaba, Sizlerden fikir almak istediğim bir konu var. Şöyle özetleyeyim: Hiç aktif motor tecrübem yok. 10 yıl önce Honda Academy'de motosiklet başlangıç eğitimi aldım, ardından sürücü kursuna yazılarak birkaç ders sonrası motor kullanmayı öğrenip ehliyetimi aldım. Ancak sonrasında hiç...
  3. JaS

Motosiklet alicam yardimlarinizi bekliyorum(Zealsun ZS200GS)

Herkese merhabalar; Finallerim en sonunda bitti motosiklet arastirmalarina devam....Araba kullanan biriyim motosikletler konusunda fazla bir bilgim yok ilk motosikletim olucak.Yaklasik 1 aydir forumlari okuyarak motosikletler konusunda arastirma yapiyorum.(Motosiklet kursunada yazildim 15...
  4. JaS

2.el Zealsun ZS200GS Araniyor(Ciddi Aliciyim)

2.el Zealsun ZS200GS ariyorum... Motosiklette istedigim sartlar: -3000 km alti olmasi gerekir. -Temiz.Kazasiz.Granajinda veya motorunda hasarsiz. Motosiklet tanidigim zealsun bayisindeki ustama gosterilcektir.Problemsizse pesin para 2000YTL.le satin alinacaktir.Ciddi aliciyim saticilarin...
  5. JaS

Selamlar...

Merhabalar ismim Zafer araniza katilmak isterim. Istanbulda oturuyorum Koc Unv Bilgisayar Muh. okuyan bir ogrenciyim.(Ayni uni den arkadaslar varsa iletisim kurmak isterim.)Motosiklet konusunda yeniyim bu 15 gun icinde ilk motosikletimi alicam.Yaklasik bir aydir bu siteye takip ediyorum...

Yeni mesajlar