Arama sonuçlarınız

1. B

Sahibinden Kusursuz Asya As200

Marka: ASYA Model: AS 200 GY-2 KM: 6000 Renk: SİYAH Fiyat: 2000 YTL Açıklama: 2. BİR MOTOR ALDIĞIM İÇİN SATIYORUM.KUSURSUZ SORUNSUZ KAZASIZ İl/İlçe: İZMİR/BUCA İletişim: [I]0 555 5983408
  2. B

İhtiyaç fazlası AS200-GY2

MARKA:ASYA MODEL:AS200-GY TARİH:HAZİRAN 2006 Asya motorumu araba alacağım için satıyorum.Bütün bakımları zamanında yapılmıştır.Fabrika çıkışı karbüratör verimsiz olduğu için Mikuni karbüratör taktım.Orjinallerinden daha performanslıdır.Ön çamurluğu şeklinden dolayı değiştirdim.Şu anda 5500 km...
  3. B

İhtiyaç fazlası AS200

MARKA:ASYA MODEL:AS200-GY TARİH:HAZİRAN 2006 Asya motorumu araba alacağım için satıyorum.Bütün bakımları zamanında yapılmıştır.Fabrika çıkışı karbüratör verimsiz olduğu için Mikuni karbüratör taktım.Orjinallerinden daha performanslıdır.Ön çamurluğu şeklinden dolayı değiştirdim.Şu anda 5000 km...
  4. B

Asya AS200-GY

MARKA:ASYA MODEL:AS200-GY TARİH:HAZİRAN 2006 Asya motorumu araba alacağım için satıyorum.Bütün bakımları zamanında yapılmıştır.Fabrika çıkışı karbüratör verimsiz olduğu için Mikuni karbüratör taktım.Orjinallerinden daha performanslıdır.Ön çamurluğu şeklinden dolayı değiştirdim.Şu anda 5000 km...

Yeni mesajlar