Arama sonuçlarınız

1. U

marş ile ilgili

Arkadaşlar aşağıdaki resimde marş dişlilerinde kullanılan yaylar ve bilyaları var.bu malzemelerden nereden temin edebiliriz. Parçaların çin malı olmaması gerek.Bundan önce aldıklarım çin malıydı bu yüzden tekrar motor indirdim. Bildiği bir yer olan varsa paylaşırsa sevinirim.Saygılar
  2. U

egzantirik ayarı hakkında

kawasaki zl 600 model çift egzantrik 16 sübap egzantirikleri ayarlama konusunda yardıma ihtiyacım var. elimde sadece aşağıdaki resimdeki döküman var.egzantiriklerin hangi konumda olması gerektiğini söylemiş ama egzantirikler o konumdayken piston hangi konumda oluyor ondan bahsedilmemiş.Yada...
  3. U

karbürator contası

arkadaşlar benim motosikletin karburator alt kapak contaları özelliğini yitirmiş sanırım.Contalar sağlam ama aradan benzin sızdırıyor.bu contaları tinere yatırsak şişme yaparmı acaba, baya bi düzleşmiş. bi müddet daha idare etmem lazım sonra yenisini alıcam.
  4. U

ruhsat problemi

arkadaşlar elimde bitane 600 cc motosiklet bulunmakta ama trafikten düşürülmüş durumda.çok uygun fiyata aldım ve trafiğe sokmak istiyorum tekrardan.plaka ve ruhsatı hala mevcut.motosiklet hurdaya ayrılmış.Bu konuda ne yapabilirim. yine plaka ve ruhsatı olan başka bir motorum daha var ve onun...
  5. U

karbüratör nasıl parlatılır.

Arkadaşlar aliminyum karbüratörü nasıl parlatabiliriz.4 tane yanyana bitişik şekilde.baya bi yeni görünmesini istiyorum.ne yapabiliriz.? Ben tinerle temizledim ve metal parlatıcı ile ovdum iyice ama tam istediğim kıvama gelmedi.
  6. U

tamirci önerileriniz varmı?

motosiklet için 2 tane gömlek çaktıracağım.Yalovada ikamet ediyorum. motosiklet kawasaki zl600 özellikle önerdiğiniz bir yer varmı kargoyla gönderip yaptıracağım.Bu işi gerçekten ustaca yapan adresleri bekliyorum.Teşekkürler.
  7. U

Çatlak giderme

Merhaba, Far tasında kırık var ve orayı bir dolgu malzemesi ile doldurup sonra zımparalayıp tekrar boyamak istiyorum.Çatlağı ne ile doldurabilirim? Çatlağın altını sac ile kapattım.
  8. U

motor toplama ile ilgili (conta)

asya 150cc scooter ya kendi motorumu o kadar söküp toplamama rağmen bu sefer kafama bişey takıldı:queen: Şarj bobininin altındaki yan kapak.Yani yağ haznesinden yağ koyduğumuz parça oluyor bu.Onu altına klingirik conta kestim koydum ama tam motorun alt kısmında yağı boşaltmak için kullanılan...