Arama sonuçlarınız

1. kawa500

İzmit körfez pistindeydik.....

hafta sonu Ömer i ve Ahmet dede yi desteklemek için İzmit e pist yarışına gideceğimizi çok önceden kararlaştırmıştık....belediyeden bir minübüs istedik ve saolsunlar(Ati ve Harun a teşekkürler)verdiler...ama bir türlü herkes işlerini ayarlayamadığı için minübüsü iptal etmek zorun da kaldık...
  2. kawa500

çalındı....GSXR 1000....

Sevgili dostumuz ve kardeşimiz Musa'nın ( 2 fast 4 u ) motosikleti dün akşam kilitli bir şekilde park ettiği evinin öninden çalınmıştır. Gören bilen duyan olursa lütfen hemen bizimle irtibata geçsin telefon numaralarımız mevcut veya sitemiz aracılığı ilede bize ulaşabilirsiniz. plakası...
  3. kawa500

Keşandaydık.....

Merhabalar...... geçen hafta sonu Çanakkale Türkiye motosiklet olarak güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.... Tam tamına 120 motosiklet 157 kişiydik..... gezimizide katkıda bulunan Kırklareli ve Lüleburgaz motosiklet kulüplerine,Tekirdağlı,Edirneli,İstanbullu,Çorlulu;bandırmalı dostlarada çok...
  4. kawa500

31 Ağustos yaza veda pikniği....

Cuma gününden başlayan grip belirtileri cumartesi akşamı beni yatağa atmıştı...saat 23.30 sıraları bir uyandım ve ilk suprizle karşılaştım....Çorludan Ahmet dede ve aile fertleri(Çorlulu demeyeyim yahuuu kızıyor sonra heheee) Musa ve Gözde Hasan ların yazlıkta Aytaçlarla beraber...
  5. kawa500

Çanakkale-Didim gezimiz....

yola çıkmadan önce kilometre buydu... Dönüşte ise bu.... 1000 km yi tamamlıyamamışık....:( yola çıkmaya hazır... Devamı Aytaç Dündar ın Anlatımıylaa....
  6. kawa500

Ayvalık Tekne turuu...

Çok eğlendiğimiz çok zevkli bir gezi oldu....katılan bütün dostlara çok teşekkürler.....
  7. kawa500

Bozcaada..........

Raporu hazırlayan Aytaç arkadaşımıza çoook teşekkürler.....
  8. kawa500

Çanakkale,Asos,Kadırgaaa....

Raporum budur.Hatam varsa affola... Cumartesi gününden konaklamalı 26 kişi,Pazar günü gelen 27 kişi ile toplam 53 kişilik bir gezimizi daha hafızalara kazıdık. Organizasyonda emeği geçen,katılan herkese teşekkürler... BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN... Rapor u bu hale getirip bana sadece siteye...

Yeni mesajlar