Arama sonuçlarınız

1. unfortunate

Yuki "ye Teşekkürler..

geçtiğimiz hafta kullanmakta olduğum 250 cc lik chopper tarzı motorumun deposunun tahliye borusunun kaynaklı olan kısmından benzin kaçırmakta olduğunu farkettim , açıkçası başta baya bir duyduklarımdan ötürü karamsarlığa düşmeme rağmen yuki nin merterde bulunan merkezindeki görmüş olduğum yakın...
  2. unfortunate

servis arıyorum ?

slm arkadaşlar 250 lik çin sahibiyim beylikdüzü tarafında ikamet etmekteyim motorumun yağını değişme zamanı geldi gitmişşken periyodik bakımda yapayım diyorum ama bu tarafa yakın bildiğiniz güvenilir tavsiye edbileceğiniz bir servis varmı bana yardımcı olursanız sevinirim ?:rendeer:
  3. unfortunate

kalkıştaki anormallik??

ben 250 lik çin şoparı kullanıyorum ve dikkat ettim motora gaz verip kapatırken bunu yumuşak bir şekilde yapma şansım yok merak ediyorum bu çinlerin hepsimi böle yoksa bendemi bir sorun var sarsmadan gaza basmak veya kapamak mümkün deil birde yeni birşey deil aldığımdan berivar.:silent:
  4. unfortunate

servis aranıyor....

ben 250 lik çin şoparı sahibiyim fakat oldukça yeni sayılırım anlayacağınız üzre yağ değişimi için bile güvenilir bir yerim buarada beylükdüzü tarafındayım önerisi olan varsa dört kulak sizde...:rendeer: :P
  5. unfortunate

kromaj ve nikelaj!!

selamlar benim 250cc lik bir şoparım var ona bacaklarımın denk geldiği yerde sağda ve soldaki parçalara ki sert plastikten kromaj yada nikelaj yapılabiliyormu yapılıyorsa bana bu konuda kim yardımcı olur??:)
  6. unfortunate

yardım talebi..

ben 1 ay kadar önce bir motor aldım fakat acemiliğimi atmak amaçlı arada bir kullanmama rağmen dün aklıma geldi ben bu motoru nasıl yıkayacağım herhangi bir inceliği varmıdır _?:pale:
  7. unfortunate

hoşgeldim :))

yeni aldığım motorumla ( yukı 250 cc ) aranızdayım tabi kabul ederseniz çatalca tarafında ikamet etmekteyim bana sürüş inceliklerini öğretecek dostlara ihtiyaç duyuyorum..:rendeer:
  8. unfortunate

CHOPPER arıyorum

2.000 ytl birikim yaptım ve chopper tarzı motor aramaktayım [email protected] bana yuki ve kanuni 250 arasında kalırsam hangisinden yana tercih kullanmam konusunda yardımcı olurmusunuz [email protected]