Arama sonuçlarınız

1. ancakanca

Türkiyenin ilk Motorsiklet Dokumentasyon Filmi!!!

Evet Arkadaslar, takip ettiyseniz biliyorsunuzdur, uzun bir ön hazirlik safhasi ve 2005 yazinda 4 haftalik Almanya-Türkiye Gezisindeki yasadiklarimiz sonunda kesim, müzik, altyazi vs. gibi islemlerden gectikten sonra Avrupada Piyasaya cikmistir. :D Linke bak...
  2. ancakanca

Türkiyede IT Bransinda bir Sirketin kurulmasi

Arkadaslar, Almanyada 15 toplam 20 Senedir IT Bransinda cailsiyorum. Amacim Türkiyede bu konuda uzman bir Sirket kurmak. Bilhassa Izmirde (orda evim oldugu icin) baslangic yapmak istiyorum. Kurmak istedigim Sirket Bilgisayar Sistem ve Network ve dahada ileri giderek IT-Security, IT-Management...
  3. ancakanca

Ülkemizdeki Micir Problemi (Cok Önemli!!!)

Sayin Arkadaslar, Ülkemizde yol yapiminda ve tamirinde cok miktarda yollara Micir atiliyor. Bu micir denilen sey yuvarlak irice taslar. Cok kayganlar ve sanki Misketlerin üzerinde yürüyormussunuz gibi yerle olan temasinizi sifira düsürüyorlar, bunun neticesinde dengenizi kaybedip düsüyorsunuz...
  4. ancakanca

*** Büyük Türkiye Turu bitti ve geriye kalan Anilar ****

************************************************************ Evet Arkadaslar, 6000 km lik Türkiye Turumuz sona erdi ve ben söz verdigim gibi cekmis oldugum Fotograf ve anilarimi burada sizinle paylasmak istiyorum. Merak edenlere, hani su palyoco kilikli olan tip varya iste o benim ;-))...
  5. ancakanca

Büyük Türkiye Turu: Nereye gidelim, nereyi Görelim?

Sevgili Motorseverler :), Ben ve Arkadasim Haya Haziranin sonundan Temmuz Ayinin sonuna kadar bir Türkiye Turu yapacagiz. Baslangic noktamiz Edirne olacak, artik sonu nerde olur bilmiyorum :cherry: Bu yapacagimiz Turu Fotograflarla ve Filmlerle bir Görsel Dokumentasyon haline getirmek...
  6. ancakanca

Almanya-Stuttgart tan herkese Selamlar Sevgiler

Herkese Merhaba, bende araniza katilmak istiyorum. Adim Dogan, 39 Yasindayim. Sistem Mühendisiyim. Bos zamanlarimda (tabi hava iyi olursa) Motorla biraz dolasiyorum. Her ne kadar Race tipi Motorlar hosuma gitsede bu yastan sonra anca Endurolara binebiliyorum. Su anda bir tane r1200gs elimde var...

Yeni mesajlar