Arama sonuçlarınız

1. J

Jawa 350 Teknik Bilgileri

JAWA 350 TEKNİK ÖZELLİKLER Model :TYPE 638 Modeli TWİNSPORT 350 cc Yakıt Tankı Kapasitesi : 18,0 Lt.Yedek:2,8lt Motor : 2 Zamanlı, Hava Soğutmalı (cekoslovakya soğuk bir ülke olduğundan yaz kış fark etmez)) Silindir : 2 Jantlar : Telli Çap X Strok : 58.5 X 60.5 (pistonlar) motor Hacim : 343,5...
  2. J

Bsa İngiliz Parçaları Satılık

İngiliz Motorsikleti Bsa Olduğu Gibi Parçaya Satılıktır.500cc çift silindir manyetolu.Bal rengi.Orjinal jantlar motor direksiyon egsozlar vs motor komple çatı koltuk.Satılıktır.Herşeyi olduğu gibi çatının üstündedir.Ayrıca Çalışmaktadır.1.500 ytl [email protected] Ben Kürşad.
  3. J

BSA 1968 İngiliz Satılık

İngiliz Motorsikletleri Satılık.1968 Model A 65 Thunderboalt.Bilgi için [email protected] Resim Görmek isteyen slovakyali350.sitemynet.com/1 sitenin satılık bölümünde görebilir.
  4. J

Klasik Jawa 1967 350cc

Kırmızı nikelajlı 1967 jawa 350 cc motorsikletim satılıktır.ruhsat plaka tr ve temiz.resim için slovakyali350.sitemynet.com/1 sitemde görebilirsiniz.Soru sorabilirisiniz. [email protected]
  5. J

Klasik İngiliz Motorsikletleri Satılık

Bsa A-65 Thunderboalt 1967 650cc 46 beygir kırmızı.Motoru yürüyeni temiz. Royal Enfield Bullet 1994 model 350 cc 18 beygir Orjinalden nikelajlı Siyah 13.500 kmde.resim görmek isteyenler slovakyali350.sitemynet.com/1 sitesini ziyaret edip satılıklar bölümünde görebilir.Her türlü takasa varım...
  6. J

Enfield Bullet Marka İngiliz Motor [u]

1994 Model Klasik ingiliz.18 Beygir Tek silindir 350cc Orjinal.4 vitesli hava soğutmalı.Nikelajı olduğu gibi duruyor.İngiliz İle ilgilenenler var ise benimle İrtibata geçsinler.Motorum Garajımda kullanmıyorum 13.000 kmde. Takasta Yaparım araba ile Yada Motor ile. [email protected]
  7. J

BMW /BMW Silindiri Bulunur.

[ Elimde BMW eski bmw lerin çatıları ve silindirleri var.4 adet r 26 silindiri.2 adet çatı.Satılık. 1 silindir:175 lira- çatı orjinal 200 lira 1992 model ingiliz ROYAL 4.500 lira.ingiliz BSA 650 cc lik yıldızlı.Thunderbird kırmızı.68 model 6.500 lira [email protected] dan ulaşabilirsiniz.
  8. J

Klasik Jawa Bulunur Toplanır

Klasik jawa Toplanır. Klasik sevenlere duyurulur. slovakyali350.sitemynet.com/1
  9. J

Efsane Jawa Yollarin Kabadayisi

[ JAWA GENE YOLLARDA.TÜRKİYEYE GİRİŞ YAPACAĞINI 2 YIL ÖNCEDEN BİLİYORDUM.BUDA BU MOTORUN TAKİP EDENİ OLDUĞUM İÇİN.JAPONA BİNİP JAWAYI ELEŞTİREN ARKADAŞLARI KINIYORUM.YADA MOTOR KULLANMAYI JAWA DA ÖĞRENİP SONRA JAPON KULLANIP JAWADA MOTORMU DİYENLERİ. HİÇ OLMAZSA 1929 DAN BERİ YOLLARDA.JAPON...

Yeni mesajlar