Arama sonuçlarınız

1. hayabusacı_ünsal

satılık sony ericcson k700i cep telefonu

Arkadaşlar telefonum son derece temiz olup mp3 çalarlı 45 mb hafızaya sahip flashlı kameralı bluetootlu kızılöteli 1 saat video çekme özelliğine sahip telefondur telefonumu 300 ytl satmak veya playstation portable psp veya scooterla takas etmek istiyorum ilgilenenler :0536-569-65-05:queen: :)
  2. hayabusacı_ünsal

sony k700i ile sony playstattion portable takas etmek istiyorum

:queen: :cat: :cat: :) SELAM ARKADAŞLAR ELİMDE SONY ERİCCSON K700İ VAR SONY PSP İLE TAKAS ETMEK İSTİYORUM YADA 300YTL YE SATMAK İSTİYORUM İLGİLENENLER: 0536-569-65-05
  3. hayabusacı_ünsal

Arkadaşlar Birakin Küçük Tekerli Scooterleri Alin Size 19 Inçlik Cantlariyla Kymco

ARKADAŞLAR KÜÇÜK TEKERLİ SCOOTERLARIN ALTLAR VURMA ŞİKAYETİ DUYUYORSANIZ BU SCOOTER SİZE GÖRE KYMCO PEOPLE S 200 MARKA 970 KM DE 3 AYLIK ARKASINDA 80 YTL LİK KASK 70 YTL LİK ARKA KUTUSU TELEFON ŞARZ YERİ OLAN BU MOTORUMU 3750 YTL YE ÇOK CAZİP FİYATA SATIYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLAR BURAYA...
  4. hayabusacı_ünsal

Avcilarda Satilik Daire

:) :cherry: SELAM ARKADAŞLAR AVCILAR DENİZ KÖŞKLER MAHALLESİ EFE SOKAKTA 80 M2 SATILIK DAİRE FİYATI YERİNE GÖRE OLDUKÇA CAZİPPPPPPPPPPP 40.000 YTL İSTİYORUZ 2005 2006 MODEL ARABA İLEDE TAKAS DÜŞÜNÜYORUZ İRTİBAT NO:0536-569-65-05
  5. hayabusacı_ünsal

Arkadaşlar Scooter In Krali Burda Gelllllllllllllll!!!!!!!

ARKADAŞLAR SELAM ELİMDE KYMCO PEOPLES 200 MARKA MOTOR VAR MOTOR 3 AYLIK 970 KM DE ARKASINDA 50 YTL DEĞERİNDE KUTUSU TELEFON ŞARZ YERİ VE EN ÖNEMLİSİ DİĞER SCOOTERLARDA BULUNMAYA 19 İNÇ LİK CANTLARIYLA HARİKA Bİ MAXİ SCOOTER ARABA İLE TAKAS OLUR PEŞİN FİYAT 3750 YTL İLGİLENEN ARKADAŞLAR İRTİBAT...
  6. hayabusacı_ünsal

kymco people s 200 scooter ımı araba ile takas etmek istiyorum

:cherry: meraba ben kymco people s 200 marka scooter ımı takas etmek istiyorum düşünen arkadaşlar irtibat no: 0536-569-65-05 not:araba şahin marka olursa daha i olur
  7. hayabusacı_ünsal

acil satılık kymco people s200[u]

arkadaşlar motorum 970 km de olup 3 ay kullanılmıştır fiyatı 3750 kesinlikle çin malı değildir tayvan malı normalde fiyatı daha fazla ama ihtiyarcım var.:pale: ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Forum katılımcılarının...
  8. hayabusacı_ünsal

6000ytl Ye Kadar Honda Suzuki Yamaha Scooter 400 250 Lik Olsun

ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA ACİL İSTEDİĞİM ŞEKİLDE MOTOR BULUN LÜTFEN BİLEN VARSA YAZSIN OK:cat:

Yeni mesajlar