Arama sonuçlarınız

1. cakalaz

Satılık HJC Rpha 10 Kask

ilk sahibiyim. Herhangi bir kazaya karıșmamıștır. Ufak tefek kılcal çizikler mevcuttur. Hiç kullanılmamıș Siyah vizör (550)ve Pinlock(400) da yanında verilecektir. 05447897777
  2. cakalaz

2016 Model Düzgün Pulsar 200 Ns

2016 Modeldir. 36500 kmdedir. Kazası yok. Zincir yeni, debriyaj yeni, balatalar yeni, lastikler iyi durumda, Yağ ve filtreler yeni... Motor Rize dedir. Fiyat :17800 05447897777
  3. cakalaz

Satılık - Sıfır CBR 600RR Orjinal Egzoz

Sıfır aldığım 2015 model motosikletimden sökműștűm. Hiç kullanılmadı. Çiziksiz dir... Fiyat :1150 iletisim : 05447897777
  4. cakalaz

ilk sahibinden 2017 Model 1000RR

Arkadașlar, Motorum satılıktır. 11 Adet Honda (6'Sı Sıfır) motosiklet kullanmis birisi olarak yaziyorum, Honda gibi ilgisiz, musterisini dusunmeyen, ve ona buna ayri garanti veren, Turkiye deki en berbat motosiklet markasini bir daha kesinlikle almama karari verdim. Bu kasalarda Kronik...
  5. cakalaz

Alpinestars Eldiven Sıfır

Aliexpres ten kendime almistim. Fakat bedeni uymadı. L beden ama kalibi cok dardır. M kullanan arkadaslar için uygundur.. Uygun fiyata veriyorum... Fiyat : 140 TL ...
  6. cakalaz

Alpinestars Mont ve Pantolon 50 Beden

Montum ve pantolonumu satiyorum. Herhangi bir yırtık sökük yoktur. Kullanima bağlı nokta izler mevcuttur. Mont parasina komple takim veriyorum... İletisim : 05447897777
  7. cakalaz

SCORPİON EXO 750 Neon Kask

Sıfır satin almistim. 2 yildan fazla olmustur. Kullanim ve zamana bağlı inc cizikler mevcut. Genellikle arttci kaski olarak kullandim. Alan kisi de bu amacla kullanabilir. S BEDENDİR. Ozel renk ve tasarima sahiptir. Fiyat : 370 TL ... Whatsapp : 05447897777
  8. cakalaz

Satılık Sıfır SC Project GP Egzoz

Ürün Sıfır ve kullanılmamıştır. Yurt dışından aldirdim. Baska egzoz taktığım için buna gerek kalmadı. Universal üründür her motosiklete uyumludur. 61 MM çıkışlıdır. Su an sahibindende 600 TL ye satilan ürünlerdendir. Basit ve paslanan turk uretimi sc lerle karistirmayiniz . Fiyat : 330 TL ...
  9. cakalaz

CAKALAZ'dan 2016 Model 1000RR

Değerli Arkadaslar Sıfır almıs olduğum ve şu an 6500 KM de olan 2016 Model 1000RR'ım satılıktır. Gerekli tüm aksesuarlar mevcuttur. Bütün bakımları Honda yetkili servisinde yapılmıştır.. Kazası Boyası Çarpması yoktur ... Baslık altında fotoğraflarını ve bakımlarımı görebilirsiniz. FİYAT ...
  10. cakalaz

Yabancıya GİTMESİN SIFIR ALPİNESTARS GP PLUS TRACK PANTOLON 900 TL

Arkadaşımın Pantolonudur. Aldığından beri 4 veya 5 kez giyilmiştir ve Pantolon maximum 500 KM mesafe dahi yapmamıştır. Forumdan birisine gitsin diye konu açtım. Sıfır Fiyatı 1850 TL ile 2400 TL arasında değişmektedir. 900 TL ye vermeyi düşünüyor. 52 Bedendir. Boy : 1.70 Üzeri - KİLO : 90...
  11. cakalaz

Alpinestars GP-PRO Mont + Pantolon + Tulum

Yeni Modelini Alacağım için satıyorum. Sıfır Takım Fiyatı 4500 'TL nin üzerindedir. Sahibinden.com 'daki ilan numarası : 204601975 Takım olarak 2ooo TL; Sadece Mont 1250 TL ; Sadece Pantolon 1ooo TL dir... Beden Olarak ; 1.76-71 KG yim (ve Göbekliyim) Bana tam uyuyor. 1.70-1.80 ; 65-75 KG...
  12. cakalaz

2013 Model 3983 KM'de YZF-R6 KAZASIZ BOYASIZ ÇİZİKSİZ

Arkadaşlar Çok severek kullandığım Motosikletimi Bel Ameliyatı olmam nedeniyle, Oturuş Pozisyonu ve Yüksekliğiyle belime baskı yapmasından dolayı satıyorum. Kazası Boyası Değişeni Çiziği Taş izi Kuş izi yoktur... Fiyat 33.ooo TL'dir. Bir Miktar Pazarlık Sözkonusu olabilir... Son zama göre...
  13. cakalaz

SIFIR SHARK S700 KASK

Kaskımı artçı kaskı olarak satın almıstım. 1 kez Deneme amaçlı balaklava ile kısa mesafede kullanıldı. Sonra Cam Bantı tekrar yapıştırıldı ve kutuya konuldu. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Güneş Vizörlü Modeldir. Üzerinde Nokta çizik dahi yoktur. Ayrıca "Pinlock" ve "S700 lerde bulunmayan...
  14. cakalaz

SIFIR - SHARK S700 Guintoli Modeli S Beden KASK - SIFIR

1 Hafta önce satın aldığım Shark S700 Kaskımı satıyorum. 1-2 Kez Deneme amaclı kısa mesafede balaklava ile kullanılmıstır. Sıfırdır. En ufak bir çizik bile yoktur. 450 TL ye aldım, 375 TL ye satıyorum... İLTEİŞİM : 0544 789 77 77 BEĞENMEDİĞİM İÇİN SATIYORUM... Başka bir nedeni yok.
  15. cakalaz

CAKALAZ'dan , Temizliği Dillere Destan 600RR , 2011 Model

Arkadaşlar, 1.5 YILDIR kullanmakta olduğum 600RR'ımı satmaya kesin karar verdim ve fiyatımı aşağıya cektim. 2011 Model, Bugün itibriyle 19670 KM oldu. Kaza Boya Değişen Yoktur. Üzerinde neredeyse çizik dahi bulamazsınız. Maximum 3000 KM de bir Yağ ve Yağ filtresi değiştirilmiş olup tüm...
  16. cakalaz

SCORPİON EXO 750 & SHARK S700 Karşılaştırma ve İndirimli SHARK KASK YALANI

Merhaba arkadaşlar, ARTÇI kaskı olarak uygun Kask bakarken İndirimli denilen Shark S700 leri gördüm ve bir tane sipariş verdim. Aldığım Model Bu : Kendi kullandığım kaskım Scorpion EXO750 . Şu ana kadar 4 Scorpion değişmiş ve Yine exo750 ile yoluma devam ederken bir anda yön değiştirip...
  17. cakalaz

Çok Temiz İXS Tekstil Spor Mont S Beden...

Montumu Yaklaşık 6 Ay önce Satın aldım. Rize'de Havaların yağışlı olması nedeniyle pek kullanamadım. Sıfırından farksız bir sekilde duruyor. Yeni Mont Aldığım için Satıyorum... 4 Mevsim Kullanıma Uygun İçliği olan Hoş bir MONTTUR...Yırtık Sökük Dikik Yoktur... Vücut Ölçüleri : BOY; 1.70-1.80...
  18. cakalaz

Sıfır Ayarında DAINESSE Çft Parça TULUM - 500 TL

Tulum Sıfır ayarındadır. Herhangi bir Deforme Yırtık Sökük söz konusu degildir.Çok Çok az kullanılmıstır... Bana bıraz dar oldugundan satıyorum... Piyasa fiyatı 1300 TL dir... 500 TL ye verecegim... 1.60/1.75 BOY - 55/70 kg Aralıgında olanlar beden konusunda herhangi bir sıkıntı yasamazlar ...
  19. cakalaz

SATILIK 2005 HAYABUSA

Arkadaşlar 23ooo kmden beri kullandığım HAYABUSA'mı daha düşük CC düşündüğüm için satıyorum. 2010 Model üzeri HONDA & SUZUKİ 600CC ler ile takas düşünürüm... 23ooo km de aldım. 28ooo KM de Sola düştüm, ve grenajlar hasar aldı. Rengini tutturamadıklarından dolayı komple sıyaha boyattım...Su an...
  20. cakalaz

Dağ Bayır Karadeniz

Başlık Yeterlıdır. Buyrun Fotograflar ; Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Karadeniz Dağlarındaki Eşsiz Lezzzetli Sular ... Uploaded with...

Yeni mesajlar