Arama sonuçlarınız

1. runbelx

keeway arn 125 2006 15 bin de acil satılık 750 lira

arkadaşımın motoru çok uygun fiyattan verecek 750 lira son rakam alarmlı uzaktan kumandalı çalıştırma sistemli ilgili kişi mehmet ölmez 05072509938
  2. runbelx

26.09.2010 anadolu feneri gezimiz

yaklaşık 25 motor olması gereken gezimiz tam ekibin evden çıkma saatinde başlayan yağmur nedeniyle yukarıda kadroyla başladı ve yola çıktık harika bir boğaz manzarası çay içmek duruyoruz denize sıfır bir tesis olan alperenlerdeyiz tesis güzel fakat fiyatlar biraz pahalı tesisin panoraması...
  3. runbelx

[İstanbul-MT] 26/09/2010 Anadolu Feneri'ne gidiyoruz

gezi tarihi : 26.09.2010 buluşma yeri: Harem buluşma saati:tavsiyeniz nedir hareket saati:tavsiyeniz nedir selam arkadaşlar şehir dışına çıkma imkanı olmayan istanbullu motorcu kardeşlerimizinde katılabileceği bir güzergah hazırlayıp beğeninize sundum güzergahımız 41 km gidiş olarak hesaplandı...
  4. runbelx

yeni ybr'm

arkadaşlar geçen hafta 4. motorsikletimi (2. ybr mi) satın almış bulunuyorum 2008 model yamaha ybr 125 mavi (2009 trafik çıkışlı ) valla acayip mutlu oldum tersoluktan biraz ara verimştim motorsiklete binmeye ama inanın çocuklar gibi sevindim bursa'dan aldım geldim motoru istanbul a gelene...
  5. runbelx

12 eylül 2010 istanbul

selam arkadaşlar bayram sonrası yani 12 eylül pazar günü referandum oylarımızı kullandıktan sonra gezmeye ne dersiniz benim aklıma edirneki lozan anıtı geldi meriç nehri kenarında çok mükemmel bir yer ayrıca nehir kenarında harika tesisler var [email protected] yılmaz 05324816641
  6. runbelx

yedek lastik kılıfı aranıyor

arkadaşlar ben honda kinetik yedek lastik deri kılıfı arıyorum satmak isteyen varsa arasın 05324816641 çok aradım yok bulamadım nerden bulabileceğimi bilen bir arkadaş varsa ve yardım ederse çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
  7. runbelx

honda kinetic yardım

dostum selam bende 97 nh100 var silindir piston yeni değişti yanlız silindiri yan sanayi aldım ve 500 km yolyaptım ancak rampa da performans kötü tek kişiyle ve 2 kişiyle berbat yolda giderken 10 km den sonra şayet yüklenmişsem yani 60km hızdan aşagıya inmediysem giderken motor sıkışıyor ve çok...