Arama sonuçlarınız

1. nestcafe

jantlara takılan yanıp sönen ışıklar.....

1-2 hafta önce bu işiklardan gördüm bir yerden aldım ama sadece mavi rengi var dediler başka renklerini gören varmı ayrıca trafikte bir sakınca teşkil edermi?
  2. nestcafe

ben ne acılar çekmişim....

Ben ne acılar çekmişim... Adam “Ben böyle acı yaşamadım.” dedi parmağı kesildiğinde... Tam o sırada oradan gecen bir başka adamın eli yoktu, .adam güldü ve “O da bir şey mi?. Sen elini kaybetmek ne demek bilir misin” dedi. Tam o sırada kolu olmayan bir başka adam geçti oradan ve o da güldü...
  3. nestcafe

motorsiklet gözlük markası için fikir verin

evet arkadaşlar güzel yüzüme yapışan gerektiğinde kasksız da takabilceğim markaları alıyım mumkunse fiyatlarını ve nerden alacağımıda söylerseniz sevinirim
  4. nestcafe

Tekirdağ Köfte Yemeğe Herkezi Bekliyoruzz...

20.08.2006 pazar günü sabah saat 9.00 da beylikdüzü tatilya önünde toplanıyoruz. güzergahımız şöyle: buluşma noktasından çatalcaya İNCEĞİZ e gidip 22 çeşit sabah kahvaltısından bi güzel yemek sonra tekirdağ da güzel meshur köftelerden yemek, deniz kenarında çaylar isteyen serinliyebilir)) bu...
  5. nestcafe

artçı lar hakkında......

artçı aldığımızda nelere dikkat etmeliyiz?
  6. nestcafe

asvaltları neden traşlarlar?????

madde madde yazın aklınızda kalan soruları lütfen benimkiler şöyle 1-motorlar kaza yapsınlar diye 2-traşlı yol daha nezih gözüküyor diye 3-belediye çalışıyor gözüksün diye vs vs vs vs vs vs bu sabah buyukcekmece albatros sahiline gidelim dedik yuzmeye 3 araba bıde ben motorumla ama o...
  7. nestcafe

ehliyetsiz yakalanma sahneleri===)))

Arkadaşlar 10 gündür motor kullanıyorum ve içimde çevirmeye girme korkusunu atamadım sanki tüm polisler bana bakıyorlar malum ımtahanlar 3 ay sonra verildiği için beklemek zorundayım sen al 650 lik makinada gelde bekle )) sizlerden ricam herkezin başından geçmiştir anlatın bakalım ehliyetsiz...

Yeni mesajlar