Arama sonuçlarınız

1. Z

çin motorları hakkında

arkadaşlar motor alıcam ama çin motorunu herkez nedense sevmiyor.yamahanın cygnus rs motorunu alıcaktım ögrendimki çin malıymış.çin motorları hakkında bilgi verebilirmisiniz..
  2. Z

hangisi??????

arkadaşlar kanuni husser 125 yamaha cygnus honda beat vede eger varsa keeway arn 150 cc motorlar hakkında bilginiz varmı eger almak isteseniz hangisini alırdınız
  3. Z

4000 ytl ye scooter

arkadaşlar 4 milyar bütçe ayırdım scooter almak istiyorum lütfen yardımcı olun kafam karıştı
  4. Z

dikkat

arkadaşlar meraba arkadaşım 1 hafta önce honda innova almış ve dün akşam telefonda konuşurken kaza yaptıgını söledi kabahatı motora attı heralde ki motorun vitesli oldugu için direksiyoın lontrolünün olmadıgını ve birçok bahane buldu.innovaların kullanımı gerçekten zormu.bide daelim history...
  5. Z

dikkat

arkadaşlar meraba arkadaşım 1 hafta önce honda innova almış ve dün akşam telefonda konuşurken kaza yaptıgını söledi kabahatı motora attı heralde ki motorun vitesli oldugu için direksiyoın lontrolünün olmadıgını ve birçok bahane buldu.innovaların kullanımı gerçekten zormu.bide daelim history...
  6. Z

Motor Alicam Yardim

KARDEŞLERİM ADINI YENİ DUYDUGUM Bİ MOTOR OLDU RAMZEY RESMİNİ KOYAMADIM KUSURA BAKMAYIN AYNI BWS YE BENZİYO ÖZELLİKLERİ İSE Silindir Hacmi 124.6 cc Motor Gücü 8.4 Hp / 7500 rpm Çalıştırma Tipi Elektrikli / Kick Startlı Ebatlar...
  7. Z

yamaha nouvo aranıyor

arkadaşlar 2. el yamaha nouvo arıyorum mümkünse antalyadan olsun ACİLLL :)
  8. Z

Keeway mi Yamaha Bw's mi?

arkadaşlar motorları 2 ye indirdim keeway digeri yamaha bws arkadaşlar bunu son kez yazıyorum lütfen yardımcı olun başka motor önerileriniz varsa yazın 150 cc lik biraz hızı olsun gücü falan yerinde bi motor arıyorum.....:) ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj...
  9. Z

yardım

arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım motor almak istiyorum benim tercihleri gilera yamaha bws acaba bu motorlardan hangisini tercih ediyim sizin de önerilerinizi bekliyorum:)

Yeni mesajlar