Arama sonuçlarınız

1. Zurro

İnsanlık daha ölmemiş

Bugün sabah 09.30 da Küçükyalı'da başlayacak toplantıya gitmek için rahat rahat elimi kolumu sallayarak 08.50 gibi İstinye'deki evimden çıktım. Ne de olsa yolar boş 09.20'de mekanda olurum diye düşünüyordum. TEM'de Ümraniye ayrımını geçtikten sonra motor teklemeye başladı. Baktım benzin...
  2. Zurro

Bmw F650

Masarfsız. Tüm bakımları tamam. Yeni lastik, yeni akü. Alıp kullanılacak bir motor. 99model Mavi BMW F650. Orjinal BMW arka çantası, 2 adet 45 Ltr. Givi yan çantalarıyla. El koruma, orta sehpa var. Fiyatı: 7.550 YTL :cat: Detaylar...
  3. Zurro

Satılık BMW F650- 99 model [u]

99 model 42.000 km Mavi Orjinal BMW arka çanta Yan çantalarıyla. Bakımları yeni yapılmış Alıp binilecek bir motor. Hiç bir şeye ihtiyacı yok. Detaylar sahibinden.com 2981100 numaralı ilanda.:cat: ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan...
  4. Zurro

Ehliyetsiz Motosiklet Kullanmayalım

Arkadaşlar; Bugün Fatih Köprüsü geçişinde polisler kontrol yapıyordu ve ehliyeti olmayanların motorlarına bilindiği üzere el konuluyordu. Benim ehliyetim olduğu için 1 dk. gösterip geçtim ancak olmayan iki arkadaşın motorları çekici üzerindeydim. Çok üzüldüm ancak yapacak birşey yoktu...
  5. Zurro

Frank Thomas Korumalı Pantalon[u]

Arkadaşlar Frank Thomas FTW211 model siyah dört mevsimlik(su geçirmez, içlikli) Large beden 4 ay önce satın aldığım ancak hiç kullanamadığım 100% sıfır pantalonumu satmak istiyorum. Korlastan 4 taksitle 300 YTL'ye (120 pounda) almıştım. En dayanıklı marklardan biri en az 5 yıl sorunsuz...
  6. Zurro

Selamlar

Grubunuza yeni katıldım. Umarım güzel bir birliktelik olur... :cat:

Yeni mesajlar