Arama sonuçlarınız

1. T

acil A Rh (+) taze kan aranıyor ....

Sevgili arkadaşlar cerrahpaşa hastanesinden tanıdığım MOTORCU DOSTU ve motorsever yaşlı bir hocamız olan ortapedi uzmanı prof dr. NAİL KIR pazartesi istanbul okmeydanındaki Florance Night hastanesinde kalp ameliyat olacaktır , bu yüzden A Rh (+) taze kana ihtiyaç vardır duyarlı arkadaşlarımızın...
  2. T

acil A Rh (+) taze kan aranıyor ....

Sevgili arkadaşlar cerrahpaşa hastanesinden tanıdığım MOTORCU DOSTU ve motorsever yaşlı bir hocamız olan prof dr. NAİL KIR pazartesi istanbul okmeydanındaki Florance Night hastanesinde ameliyat olacaktır , bu yüzden A Rh (+) taze kana ihtiyaç vardır duyarlı arkadaşlarımızın yardımını...
  3. T

DİKKATT Emniyet seridinden gidenlere kesin Ceza

Merhaba arkadaslar, Istanbulda ve özellikle E-5 i kulanan arkadaslar dikkatli olun! Tüm polis ekibleri, evvelden göz yumduklari Emniyet seridi ihlaline (emniyet seriden gitmek) KESIN ceza yaziyorlar! üc gün evvel tüm ekiblere "emiyet seridini ihlal eden motorlara kesin ceza kesilecek" diye...
  4. T

Polis ve motorcu dayanışması..

Yorumu sizlere bırakıyorum... Yavaş yavaş da olsa iyi şeyler olacak inşallah... Ülkemi seviyorum, motorumu seviyorum, sizleri seviyorum... http://www.hurriyet.com.tr/yasam/4943906.asp

Yeni mesajlar