Arama sonuçlarınız

1. Y

2006 model mondial 250 mct temizzzz 6000 de

" garajda yeni sahibini beliyooo servis bakımlı orjinal haliyle tertemiz. satışa hemen hazır evrak eksiği yok. [email protected] veya 05334902462 den ulaşın .... fiyat: 2700 ytl NOT: schoter le takas olur.
  2. Y

mondial 151 rs 2006 4000 de[u]

yepyeni tertemiz motor. ihtiyaçtan satılık. servis bakımlı ve eksiksiz. düşünen arkadaşlar 05334902462 veya [email protected] dan bana ulaşsın anlaşırız. ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Forum...
  3. Y

herkese merhabalar

ne güzel şey şu motosiklet.... 12 yıl aradan sonra yeniden bindim motora. hep içimde vardı fakat sebepler işte bi türlü motora yanaşamadım... nihayet içimdeki sesi dinleyip aldım motoru . fakat şu istanbul da ne şöförler var yaaa. sözüm meclisten dışarı arkadaşlar yanlış anamayın. sanki biz...
  4. Y

jınlun 150-5 acil satıyorum [u]

kırmızı 4800 km de bakımları yapılmış tertemiz...istanbulda [email protected] 05334902462:bounce: 1900 ytl....... SATILDI ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi...

Yeni mesajlar