Arama sonuçlarınız

1. CERRAHI

Bu haberi okuyun CEZA ödemeyin!

07 Eylül 2010 Salı 16:06Zenon far yasak mı? LED stop kullanılabilir mi? Araçta kulaklıkla cep telefonuyla konuşursanız cezası var mı? Nazım ALPMANTürkiye’de hayat böyledir!Okunma : 823Yorum : 019:15 Rusya'da 200 bin öğretmen işsiz19:08 Fitreleriniz için zaman daralıyor18:55 Bakan Gönül'den flaş...
  2. CERRAHI

Suleyman memnun power fm konuguydu !!!

Sabah işe geldim saat 8 civarında. Power FM dinliyordum. Bir baktım memnun gunun konugu. Bir sure sonra anons yaptılar sorularınız var ise yoneltebilirsiniz diye. Hemen aradım. Baglandıgımda sordugum soru aynen su sekilde ; Motosiklet federasyonu baskanı olarak yarıslar organize ediyor vs...
  3. CERRAHI

[ MT Istanbul ] Mangal Fotografları / by CERRAHI

Baylar Bayan/lar, Güzel, Şirim, Kotu Cirkin ne kadar haliniz var ise secmeden atıyorum, siz begendinizi alın begenmedikleriniz bana kalsın.... :cherry: Resimlerin sonunada banka hesap numaramı koyuyorum. Bos gecenin bir dahaki sefere yumrugu kodummu gozunde patlatacagım flası haberiniz olsun...
  4. CERRAHI

Acil Satılık BMW R1150GS

http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_temiz_bmw_r1150gs-62WQQaXQQ20452961WQQpXQQdisplayitem
  5. CERRAHI

[M.T] Kitap Kurtları ve Okurları....

Dan BROWN 'un Son Sembol u yeni bitirdim... Adam hakikaten her satırında her kelimesinde hak ediyor parasını... Helal olsun :rendeer:
  6. CERRAHI

Cem ERBAŞI Nice Mutlu Senelere HELL im benim :)

Allah nice uzun saglıklı huzurlu omurler nasip etsin sabi ile ve gelecek ufaklıklarla sizlere :) Opuyorum kardesim :rendeer:
  7. CERRAHI

|Mert MEHMET| Nice Mutlu Senelere Mert'im

Opuyorum seni kocaman Mertcigim.. Ozledim seni insallah en kısa zamanda gorusmek nasip olur :rendeer:
  8. CERRAHI

Bu da Gecer

dervisin biri, uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra bir koye varir... karsisina cikan insanlara, kendisine yardim edecek, yemek ve yatacak yer verecek birileri olup olmadigini sorar... koyluler, dervis'e, kendilerinin de fakir olduklarini,evlerinin kucuk oldugunu soylerler ve sakir diye birinin...
  9. CERRAHI

Camii isimleri hakkında bilgiler

ŞEMSİ PAŞA CAMİİ Gerçek ismi Şemsi Paşa Camii olan ve Üsküdar sahilde bulunan camiinin ismine dair ilginç rivayetler aktarılıyor. Söylenenlere göre, camiye Kuşkonmaz denmesinin bir başka nedeni de Şemsi Paşa'nın kişiliğiyle ilgili. Fazlasıyla titiz bir kişi olan Şemsi Paşa, Sokullu Mehmet Paşa...
  10. CERRAHI

|Hasan OZCAN| Nice Mutlu Senelere BAMBAM....

Allah nice mutlu, huzurlu, hayırlı seneler nasip etsin omrune Hasancıgım. Kazasız belasız nice senelere :rendeer:
  11. CERRAHI

|Semih BIYIKLI| İyiki Dogdun Kardesim.. STeReO...

Allah nice huzurlu, hayırlı seneler nasip etsin omrüne yakısıklı kardesim.. Nice mutlu senelere.. :rendeer:
  12. CERRAHI

|Erhan KARAIBRAHIM| Dogum gunun kutlu olsun VASCOOO.....

Dogum gunun kutlu olsun adasım hasin erkegim :) Sirine yi yola getiren tek erkek bee :mrgreen: Allah nice hayırlı, huzurlu, mutlu seneler nasip etsin omrune adasım benim :rendeer:
  13. CERRAHI

|Gökhan Güler| Dogum Gunun Kutlu Olsun ELINT...

Bana bak ulen eskiya, Ne resmini gorduk ne tipini.. Hayalet gibi dolanıyorsun ortalıklarda bilmiyoruz inmisin cinmisin ama Dogum gunun kutlu olsun :cherry: Allah nice hayırlı, mutlu, uzun seneler nasip etsin ömrüne :rendeer:
  14. CERRAHI

Trafiğe çıkamayan sürücü adayına ehliyet yok...

Milli Eğitim Bakanlığı araba kullanmayı bilmeyenlerin ehliyet sahibi olmalarını zorlaştıracak önemli bir çalışma için düğmeye bastı. Konuyla ilgili hazırlığı süren yeni yönetmelikle önceden 5 dakikayla geçiştirilen direksiyon sınavları tarihe karışacak. Sadece bir caddede tur atıp sınavı geçme...
  15. CERRAHI

Nice Mutlu Senelere BBRR.....

O Biiir, Dunyanın ek yakısıklı Erkegiiiii..... O Biiir, Marmaris Playboyuuuuu.... O Biiirr, Dunyanın en tatlı Ağabeyi... Opuyorum ellerinden BBRR abicigim nice hayırlı, huzurlu, mutlu seneler nasip etsin rabbim ömrüne.. iyiki seni tanımısım ve iyiki varsın :rendeer: 29 Temmuz 1969
  16. CERRAHI

Dağ başına mı Şehir İçine mi?

İki kardeştiler. Biri köyde çobanlık yapmayı tercih ederek diyordu ki: Bu zamanda şehre gitmek, oranın günahlı hayatına karışmak çok kötü. İyisi mi, ben köyün çobanlığını yapayım, günahlardan uzak kalayım. Diğeri ise şehre gitti. Bir mahallede küçük bir tamir kulübesi açıp başladı ayakkabı...
  17. CERRAHI

Butun Annelerin Anneler gunu kutlu olsun...

Simdiden Butun Annelerin Anneler Gunu kutlu olsun...:rendeer: I97-7WKS--A
  18. CERRAHI

MT de Dostluk....

Baslaması zor... Anlatmak, kelimelere dokmek, zihinden, kalbinden gecenleri karsındaki insana aynı seyleri dusundurecek kadar çakma latin harfleri ile anlaşmak zor.. Ama ben yinede deneyeyim... Dostluk, Sadece bizim gezmelerde, toplanmalarda sadece bir araya gelip yaptıgımız geyiğin adı...
  19. CERRAHI

Uçan motokrosçu Sultanahmet'te

Dünya Motokros Şampiyonası’nın, 11-12 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek 3. ayağı öncesi, dünyanın en usta motokrosçuları Sultanahmet’te akrobasi gösterileri yaptı. Dünya Motokros Şampiyonası’nın, 11-12 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek 3. ayağı öncesi, dünyanın...

Yeni mesajlar