Arama sonuçlarınız

1. K

YARDIM-Mondeal151rs,Asya151T1-PGO T.REX 150cc

Selam.Motor merakım ne yazıkki yaş 30'umda başladı.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol yapmayı ve dayanıklılığı düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum.PGO-T-REX 15o cc Yağ soğutmalı,MONDİAL151RS-ASYA 150T1-Çelik motor Tiger 150 olabilirmi mesela.Sizin...
  2. K

Yardim Lütfen Ilgilenelim Arkadaşlar

Selam.Motor merakım ne yazıkki yaş 30'umda başladı.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol yapmayı ve dayanıklılığı düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum.PGO-T-REX 15o cc Yağ soğutmalı,MONDİAL151RS-ASYA 150T1-Çelik motor Tiger 150 olabilirmi mesela.Sizin...
  3. K

Yardim Edin Artik Lütfen Ilgi Arkadaşlar

selam.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol yapmayı ve dayanıklılığı düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum.PGO-T-REX 15o cc Yağ soğutmalı,MONDİAL151RS-ASYA 150T1-Çelik motor Tiger 150 olabilirmi mesela.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda yardımlarınızı...
  4. K

önerilerinizi Bekliyorum !!!

selam.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol ve dayanıklılık düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum.MONDİAL151RS-ASYA 150T1-Çelik motor Tiger 150 olabilirmi mesela.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  5. K

Teknik Açidan Yardim Lütfen

Herkese selam.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol yapmayı düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.MONDİAL151RS-ASYA 150T1 olabilirmi mesela.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Yeni mesajlar