Arama sonuçlarınız

1. wolfart

Sahibinden satılık Yamaha mt-03

arkadaşlar merhaba 2008 model 5000 km beyaz mt-03. aksesuar olarak: givi marka ön cam (şuan takılı değil ama beraberinde verilecektir) yamaha elcik koruma demiri. Lastikleri geçen ay değişti michelin pilot sport power takıldı. maximum 500 km yapmışımdır. ilan ile ilgili detaylı bilgi için...
  2. wolfart

Yamaha Xj6'mı yoksa Honda Cbf 600'mü kararsızım...

Arkadaşlar öncelikle herkezden özür diliyorum hiç araştırmadan bu konuyu açtım eğer varsa böyle bir konu oradan devam edebiliriz... Benim şimdi şöyle bir kararsızlığım var şuan kullanmakta olduğum ilk motoroum olan Yamaha x-max motosikletimi satıp yerine yeni motosiklet almak istiyorum çünkü...
  3. wolfart

Kedilerden korunma yardım!!!!

Arladaşlar arama yaptım ama bulamadım o yüzden sizlere sormak istiyorum. Benim motorsikletim sokakta duruyor üstünde branda var ama bir türlü kedilerden kurtulamadım hep koltuğunda uyuyorlar her kullanmak için brandayı kaldırdığımda koltukta kedi kılı vede kokusu var çok sinir oluyorum acaba ne...
  4. wolfart

Herkeze selam...

Arkadaşlar selamlar bende sizin aranız'a katıldım 1.5 ay evvel yamaha x-max scooter aldım malum yaz geldi motor sezonu açıldı... :)