Arama sonuçlarınız

1. A

Aprilia Pegasso 650

Arkadaşlar ikinciel Aprilia Pegasso 650 almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Aprilia nın Türkiye servisi nasıl? Kullananlar varsa, motor çok titreşim yapıyormu? Aprilia motorların sorunsuz kullanım ömürleri nasıl? Aklınıza gelen, paylaşmak istedikleriniz varsa...
  2. A

Siyah MONT - Orange County Choppers ///

Daha önce bunun LARGE ını burdan bir arkadaşa satmıştım. Sonra MEDIUM unu sipariş edip getirttik fakat bu da büyük geldi benim yeğenime. Mont hiç kullanılmamıştır. Piyasa satış fiyatı Amerika'da 200$. Kargosuyla birlikte bana 250$a geldi. Ben isteyene 175$a satıyorum. Ankara Bahçelievler'deyim...
  3. A

Power Trip Siyah Ceket **satılmıştır***

************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»» Bu başlık amacına ulaşmıştır. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul...
  4. A

KYMCO Agility 125 mi yoksa HONDA SCV 100 F BEAT mi?

Arkadaşlar KYMCO görünüşüyle, motor gücüyle ön plana çıkıyor. KYMCO kullanan arkadaşlar sadece yorumlarını gönderirlerse çok sevinirim. Servisi kalitesi dengesi nasıl bu KYMCO ların. Özellikle de Agility serisinin. İkinci elinin olmadığını biliyorum ama benim için ikinci el önemli değil...

Yeni mesajlar