Arama sonuçlarınız

1. wolky34

SATILIK SUZUKİ DL 650 V-STROM

Çok sevgerek aldığım motosikletimi R1200GS için satıyorum. alana hayırlı olsun. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-mat-siyah-2008-model-abs-li-aksesuarli-96029332/detay/
  2. wolky34

ilk kez vitesli motor kullanacak arkadaşlara yardım edelim..

merhabalar..:queen: ben yakın zamanda bi regal raptor DD250E-9 alacağım ama hiç daha önce vitesli motor kullanmadım, nasıl calışıyor, arabalardaki sistemin aynısı mı, detaylı olarak biri anlatırsa cok rahatlayacağım..:P kazasız sürüşler arkadaşlar..
  3. wolky34

kanuni seyhan 250c-regal raptor DD250E-9 ve jinlun 250 elegance (bi kıyaslayalım mı

arkadaşlar, jinlun için cok fazla vibrasyon oluyor ve vidalarda gevsemeler oluyor diyorlar, kanuni için de biraz vibrasyon sorunundan ve servis sorunundan bahsediyorlar, regal için yakıt problemi ve servis sorunu var diyorlar, 3ünden birini sececek olsanız hangisini secerdini??? ve neden...
  4. wolky34

kanuni seyhan 250c-regal raptor DD250E-9 ve jinlun 250 elegance (bi kıyaslayalım mı

arkadaşlar, jinlun için cok fazla vibrasyon oluyor ve vidalarda gevsemeler oluyor diyorlar, kanuni için de biraz vibrasyon sorunundan ve servis sorunundan bahsediyorlar, regal için yakıt problemi ve servis sorunu var diyorlar, 3ünden birini sececek olsanız hangisini secerdini??? ve neden...