Arama sonuçlarınız

1. H

Hyosung GV650

ilandaki motorla ilgileniyoruz... ne dersiniz? yorumlanız bize ışık tutacaktır arkadaşlar? km si çok mu? motor hakkında düşünceleriz? arızası yedek parçası? http://www.sahibinden.com/her_turlu_araba_ile_takas_olur_WQQaXQQ6240749WQQpXQQdisplayitem 2. el piyasası nasıl acaba? tekrar satmak...
  2. H

HONDA VF 750 C Magna yı nasıl bilirsiniz?

Merhaba arkadaşlar; bugün mailime biri mesaj göndermiş. .sattığım devremülk için motosiklet ile takas olur demiştim.. o da kendi motorunu söylemiş ama açıkcası hiç bilmiyorum motoru.. 2000 modelmiş.. acaba bu motor için siz ne dersiniz? iyisi kötüsü nedir? sonradan satmak istesem elimden kolay...
  3. H

Ohş o motosikletin arkasindan ateş çıkarıyo adam

Ohş o motosikletin arkasindan ateş çıkarıyo adam
  4. H

Satılık veya takaslık tapulu devremülk (kaplıca yerinde)

Merhaba arkadaşlar; bende bi devremülk var onu satıp motor alıcam kendime.. devremülkün tapusu size ait olucak.. ömür boyu sizin babadan oğula miras olarak geçebiliyor.. Ev 98 metrekare 2 oda 1 salon deniz manzaralı Banyo jakuzili ve küvette 3 adet musluk var. birini açınca normal su, birini...
  5. H

işte köpeklerden korunmanın yolu

Arkadaşlar daha önce böyle bi topic açılmıştı köpeklerden nasıl korunuruz diye herkes bişey söylemişti ama ben bugün internette gezerken böyle bişey buldum sizinle paylaşmak istedim. Daha önce söylenildiyse şimdiden özür dilerim...
  6. H

Bu acemiye bi yardım..

merhaba arkadaşlar forumunuzu takip ediyorum ama ancak üye olabildim.. Çok güzel bi forum.. emeği geçen herkese binlerce kez teşekkürler.. Benim henüz bi motosikletim yok ve almaya kararlıyım.. Uzun süre ne almalıyım die düşündüm az çok aklımda netleşen bişiler var ama şu sıralar aklıma bi soru...

Yeni mesajlar