Arama sonuçlarınız

1. nmbr8 eau

antalya-marmaris

slm arkadaslar onumuzdeki hafta antalya olympos tan marmaris e gitmeyi planlıyorum yol hakkında bilgisi olan arkadaslardan tavsiye istiyorum mumkunse... yok kac km? kac saat surer? motorla mı daha rahat gidilir atv ile mi? gibi bilgilerinizi benle paylasırsanız sevinirim tesekkurler simdiden...
  2. nmbr8 eau

kiralık motor(1)

kusura bakmayın onceki konu herhalde yaptıgım yanlıstan dolayı kilitlendi anlamadım ilk bole bisi basıma geldi pınar ablacım cok ozur dilerim kusura bakmayın nolur soradan farkettim isimde 'pınar' yazdıgını tekrar cok ozur dilerim!! yanlız hala bi cvp alabilmis deilim ya:D
  3. nmbr8 eau

kiralık motor

arkadaslar selam hepinize...ya yeni bir motor alıcam ama almadan once en azından bi surede olsa kiralayıp denemk istiyorum sizce bole bi imkanım var mı?eer varsa nası ulasabilrim bu bilgilere?kısaca motor kiralayan birisi yada bildiginiz bi firma var mı?herkese ii gunler! motorize kalalım...
  4. nmbr8 eau

as 150t1 2005 [u]

arkadaslar cok guzel bi motorum ilk sahibinden aldım yani 2. el aldım ama biraz daha gosterisli yaptım jantlarını kırmıza yani motorun kendi rengine boyadım hayabusa stickerlerı var yani kendim biraz gorunusunu deistirdim ilgilenirseniz sevinirm...

Yeni mesajlar