Arama sonuçlarınız

1. J

Gs 500 Cüler Var Mi ?

GS 500 Ü olan arkadaşların yardımını bekliyorum..:)
  2. J

krank problemi !!!!

merhaba arkadaşlar! bişi sormak istiyorum.. suzuki gs 500'ün krank, kolları ve yatakları (2.el) fiyatı nedir? :) :silent: vaybe paylaşımcı birileri vardır die düşündüm ama kimse bakmadı bile bu nasıl iş.. yineden saolun kazasız belasız...selametle:cherry:
  3. J

acil !!!!!

arkadaşlar... suzuki gs 500 için krank takımı (krank, kolları, yatakları ) için 1000 ytl istiyorlar normalmidir.. başka bir yerden bulabilirmiyim ? tşk ederim yardımlarınız için..:)
  4. J

olmasmı kardeşim böle bişi yaa!!!!

arkadaşlar iyi geceler!!! suzuki gs 500 e için krank takımına ihtiyaç var..(krank kolları yatakları ) bulabileceğim birileri veya bir yer var mı ? ve bunun bana maliyeti ne olur? yardımlarınız için tşk ederim..:)
  5. J

acil krank lasım..!!!!

merhaba arkadaşlar.... suzuki gs 500 e krank kolları ve yataklaruyla birlikte aranıyor... yardımlarınız için tşk ederim....:pale: birde bu krank takımının fiyatı nedir aşa yukarıı...
  6. J

2 el motor alım işlemleri hakkında bilgi.....

arkadaşlar 98 model bir suziki gs 500 almak istiyorum ama noter ve ruhsat işlemlerini pek bilmiyorum... motoru almam için ne gibi belgeler isteyecekler ve bana kaça mal olur alım masrafları.. ve bu işlemlerin prosedürü hakkında bilgi verirseniz sevinirim... yardımlarınız için şimdiden tşk...
  7. J

hoşbulduk arkadaşlar !!!!

merhaba arkadaşlar....katılalı 24 dk oldu aranıza....:rendeer: