Arama sonuçlarınız

1. kaptaniderya

Poyrazlar - Ogün Bülent - Kapidağ - Marmok - Emok Motoaktuel Haziran Sayisinda

Sevgili Ogün Bülent ( Desparadost ) tekrar teşekkürler , seninle MT sayesinde tanıştık , bu nedenle tüm arkadaşlarla paylaşmak istedim , Moto Aktuel Haziran 2007 www.motoaktuel.com 03 EMOK “1000 MOTOSİKLET İLE ANITKABİR’DEYİZ” 04 EMOK FESTİVALİ 05 MOTO HABER 07 1907-2007 ISLE OF MAN TT...
  2. kaptaniderya

Usped Racing Team - SMSK

Sakarya Motorsiklet Spor Kulübü lisanslı Yarışçılarımız, sponsor firma EROPET AKARYAKIT DAĞITIM firmasının desteği ile USPET RACING TEAM olarak Türkiye Şampiyonası'nda . Uspet, "Uspet Racing Team"i kurarak, motor sporlarına destek veriyor. Sinan Sofuoğlu, Selman Sofuoğlu ve Mazhar Uslu'dan...
  3. kaptaniderya

Radyo Moto Test Yayini

Merhaba dostlar , Sakarya ekibi olarak tüm motorcu dostlara hitap edecek ve 24 saat yayın yapabilecek bir internet radyo yayını hazırlıgına başladık , radyonuzun adı RADYO MOTO WinAmp\'tan dinlemek için http://64.18.151.68:2020/listen.pls YAYINDAKI DJ ICIN TIKLAYIN YAYINDAKI PARCA LISTESI...
  4. kaptaniderya

Kenan Sofuoğlu'nun öz gecmişi - Röportaj

Kenan icin iki Mucize Kenan Sofuoglu: Türk genc Supersport-WM ücüncüsü olarak tarih yazdi. 2007 senesinde Dünya sampiyonu olmak istiyor. En büyük hedefi Moto GP. yazi Markus Lehner Kenan Sofuoglu (22) simdiye kadar gelmis gecmis tek Türk WM pilotu. 22 yasindaki genc Pilot, Honda icin ilk...
  5. kaptaniderya

Hyosung GV250

Marka: Hyosung Model: GV 250 KM: 550 Renk: Gri / Siyah Fiyat: 6.500YTL Açıklama: Gayrimenkul aldigim icin satiyorum , ek olarak Ön cam Siperlik , sürücü ayak pegleri ve heybe çanta İl/İlçe: Adapazarı / Sakarya İletişim: 0.543.513 20 60 / 0.264.282 37 91