Arama sonuçlarınız

1. peskimet

Sukida 125cc calisma problemi

merhaba arkadaslar bende bir tane sukida 125cc scoter var.Her sabah ise gederken yarim saat once kalkiyorum. motoru calistirmak icin. Belmem nedendir. motorun marsina bastigimda sadece akuyu bitirene kadar ses veriyor. ama bir turlu motor calismiyor. Ayakla calistirmayi deniyorum. 10 sefer...
  2. peskimet

Cin mali sukida

merhaba arkadaşlar. benim bir tane sukıda 125 cc scooterım var. bu gün bir yere gitmek için dışarı çıktım. Biraz yolda alınca motor bir anda hızın teklıyerek azalttı daha sonrada azalarak sustu. Ondan sonra ne yaptımsa çalışmadıç kıck kıck ge bastıgımda sadece bıraz çalışır gibi olup ondan sonra...
  3. peskimet

Aku problemi

merhaba arkadaslar.Benim scoterin akusune ne oldu bilmem bir turlu sarj olmuyor. normal aku sarj makinasina taktim vede 2 gun bekledim bir turlu sarj olmasi. suyunu kontrol ettim. suyu okey. birde motorda takip sarj edeyim dedim ama 3 gun oldu halen tik yok. bu aku daha 3 aylik. anlamadim ne...
  4. peskimet

Sukida scooter 125cc

Merhaba arkadalar. benim küçük bir sorunum var.Benim elimde sukıda 125cc http://www.sukidacycle.com/products/boardshowe.asp?ID=10&name= scooter var. Ben bu motoru 9 ay once aldım. valla içimde bir ses hiç almaz olaydım. herneyse sorun şu bu scooter 125cc ve gösterde 90 km olmasına ragmen 50cc...

Yeni mesajlar