Arama sonuçlarınız

1. artniyet

Beşinci Mersin Buluşması

Cuma günü Mersin Üniversitesi Vadi Tesislerinde herzamanki gibi Mersin li motorcular olarak toplandık .Önümüzdeki, bir kaç seçeneğin içinde en ideal olanı Çamlıyayla tarafına gitmekti , hazır grubumuza Tarsus lu bir üye katılmışken yol bulma sorunumuzda yoktu. Celal'den bahsediyorum tabiki hoş...
  2. artniyet

motorsiklette fren mesafesi

merhaba, ortalama bir motorsiklette fren mesafesi nedir acaba? ABS ve başka sistemler yada motorsikletin türü nekadar değiştiriyor bu mesafeyi? bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum...
  3. artniyet

Dördüncü Mersin Buluşması - 14 mayıs 2006

selamlar herkese, bu hafta Mersin de Sunturas yaylasına çıkıyoruz, balığımızı yiyip, çevreyi gezip, şelalede serinleyip döncez.Katılmak isteyen herkesi bekleriz....
  4. artniyet

üçüncü mersin buluşması (7 mayıs 06 pazar)

arkadaşlar yeni geldim.birazdan yüklüyorum resimler.Kerim,sendeki tlfonla çektiğin resimleride yolla onlarıda koyayım buraya.bekliyorum.msn i biliyosun.
  5. artniyet

İkinci Mersin Buluşması

arkadaşlar biraz önce geldik, çok güzel bir gündü resimleri yükleyecem birazdan ... sabah saat 10 da uluşup yola cıkacaktık , 8 gibi kalktım kendime geldim hazırlandım motorumu kontrol ettim ve yavaş yavaş canavarı garajdan çıkarmaya başladım... ve artık hazırım önce carrefour daha sonrada...
  6. artniyet

Birinci Mersin Buluşması

forumu kullanmayı öğrendikten sonra ilk iş olarak hemen bi buluşma ayarladık.Şİmdilik ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaştık ama sayımızın daha da artacağını sanıyorum umut ediyorum. beni grup başı seçti arkadaşlar dikkatli ve yavaş sürmemden dolayı .cool takıldım ama içten içe baya bi...
  7. artniyet

Mersin'li motorcular toplanıyor

mersin li arkadaşlar artık toplanma zamanı geldi 30 nisan pazar gözne gezisi var ve dahası gelecek forumları takip edelim özellikle mersin(mt) forumunu.ilginizi bekliyoruz.
  8. artniyet

boyama

arkadaşlar umarım yanlış yere yazmamısımdır forumda yeniyim ben motorumun yan kapaklarını ,yaklaşık olarak nikelaj görüntüsü veren sprey boyayla boyadım yalnız çok sağlam gelmedi bana sizce üzerini verniklettirmelimiyim daha önce kullanan var mı bu tarz boya?
  9. artniyet

yeni katıldım....

merhabalar herkese bende artık katılmış bulunuyorum foruma. mersindeyim.6 aylık motorcuyum 6 ay önce cocukluk hayalimi gerçekleştirdim ve motorsikletimi aldım. mersinde gezi yapılırsa katılmak isterim.

Yeni mesajlar