Arama sonuçlarınız

1. okb

YARDIM !!! iphone 6 otomatik cevap verme sorunu

Motosiklet kullanırken iphone 6 telefonumu küçük kulak içi bloetooth kulaklıkla kullanmak istiyorum. Ancak arama geldiğinde otomatik açma-cevaplama özelliği yok yada ben bulamıyorum. Eldivenle cevaplamak imkansız. durup eldiven çıkartıp cvp vermek gerekiyor. iphone 6 otomatik cevap verme...
  2. okb

R6 Satilik 2003

model: 2003 km: 20000 renk: siyah-gri aksesuarlar: akrapoviç komple egzos,harris elcik,harris tank ped , çadır (orjinal egzosta verilecek) bilgi: tüm bakımları düzenli yapılmış,hava-yağ filtresi yeni değişti,masrafsız ,600 plakalı yer: erzurum fiyat: 13,500 ytl iletişim: 0532 7858130
  3. okb

yamaha R6 2003 model

marka: yamaha yzf r6 model: 2003 km: 20000 renk: siyah-gri aksesuarlar: akrapoviç komple egzos,harris elcik,harris tank ped , çadır (orjinal egzosta verilecek) bilgi: tüm bakımları düzenli yapılmış,hava-yağ filtresi yeni değişti,masrafsız ,600 plakalı yer: erzurum fiyat: 13,500 ytl...
  4. okb

2003 Yamaha R6 [u]

marka: yamaha model: yzf r6 km: 20000 renk: siyah-gri fiyat: 13500 ytl aksesuar: akrapovic tüm egzos , tank ped , harris elcik (orjinal egzosuda verilcek) açıklama: tüm bakımları düzenli yapılmış,hava-yağ filtresi yeni değişti,masrafsız yer: erzurum...
  5. okb

600cc motor alacam,yardım edinnnnn

arkadaşlar 0km 600lük motor almayı düşünüyom.(yeni ötv lerden sonra nasıl olcaksa) neyse ben motorları araştırdım.boyum 1.88cm.sele yüksekliklerine baktım.ama bazı arkadaşlar oturuş pozisyonları farklı oluyo,sele yüksekliği önemli değil dediler.benim gibi uzun boylu kullanıcıların tecrubelerine...