Arama sonuçlarınız

1. strider

Satılık 2007 Model Piaggio X8 Premium

Arkadaşlar selam, cc. yükseltmek amaciyla, babama ait olan 2007 model, tertemiz Piaggio X8 motorumuzu satiyoruz.. Motoru istediğiniz yerden sordurabilirsiniz, sürekli kapalı garajda korunmuştur. Bütün ağır bakımları yapılmıştır; kayışı değiştirilmiş ve muayenesi yeni yapılmıştır. Üzerindeki...
  2. strider

Satılık Yamaha FZ6

Arkadaşlar Merhaba, cc. yükseltmek ve tarz değiştirmek amacıyla, Turuncu-Siyah, 2006 model, siyah şase olan Yamaha FZ6 motorumu satıyorum.. Motoru istediğiniz yerden sordurabilirsiniz, üzerine ne kadar titrediğimi bilen bilir.. Bu yüzden içimizden birisine gidecek bir motor diyebilirim...
  3. strider

Tanıdığa gidecek satılık Piaggio X8 Pre 250cc

Arkadaşlar, daha büyük cc. li bir motor almak istediği için babamın motorunu satıyorum, tanıdığa gidecek bir makinadır, ilgilenenlere duyurulur.. İlan Linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-kazasiz-keyfe-keder-satilik-piaggio-x8-premium-85119331/detay/ Herhangi bir...
  4. strider

2. El Siyah Kawasaki ER-6N Arıyorum

Arkadaşlar selam, 2006-2007 model arasında, 25.000km.' yi geçmemiş özellikle siyah renkli Kawasaki ER-6N arıyorum. Satılan şehir önemli değil, temiz olup satış sıkıntısı olmasın her yerden gelip alabilirim.. Şimdiden teşekkürler İletişim için: [email protected] veya 0532 737 3698
  5. strider

Satılık Harley-Davidson Sportster 1200 Nightster

Arkadaşlar selam, Yakın bir tanıdığımın motoru satılıktır, çok temiz ve kapalı garajda muhafaza edilerek kulanılmıştır, ayrıca aksesuar olarakta oldukça dolu bir makinadir. İlgilenenler için Sahibinden.com ilan linki numarası: 78748569 Link: Harley-Davidson Sportster 1200 Nightster 2010 Model...
  6. strider

Arkadaşımın Motoru Çalındı!!!!

Herkese Selamlar, Haftasonu bir arkadaşımın motoru çalındı, benden topik açmamı istedi, belki gören duyan bilen olur diye umut ediyoruz :( Motorun bilgileri ve olayın gelişimi onun ağzından şu şekilde olmuştur: Motorun Fotoğrafı: Motorun Bilgileri: Fz6 2006 model Siyah motor siyah şasi...
  7. strider

Acil Satılık Kawasaki ER6N

Arkadaşlar Siyah İncim satılıktır :( Motoru istediğiniz yerden sordurabilirsiniz, üzerine ne kadar titrediğimi bilen bilir.. Marka: Kawasaki Model: ER6N Yıl : 2006 Km : 21000 Tip : Naked Renk: Siyah Fiyat: 9.900 TL Telefon: 5327373698 MSN: [email protected] Muayenesi yeni...
  8. strider

Club ZOI'de PAKITO Çıkıyormuş

Facebook' ta dolanırken buldum arkadaşlar, belki ilginenler olur http://www.facebook.com/event.php?eid=29262620545 Sonra da sitelerine baktım gerçekten doğruymuş :cat: www.zoiclub.com THE ORIGINAL PAKITO LIVE PERFORMANS @ CLUB ZOI Türkiye’ de ilk defa canlı performans sergileyecek olan...
  9. strider

Acil Satılık 2006 Kawasaki ER6N

Marka : Kawasaki Model : ER6N KM :14000 Renk : Siyah Fiyat : 10.000YTL Açıklama: Eksiksiz servis bakımlı, fosforlu jant şeritleri, tank ped İl/İlçe : İstanbul / Şişli İletişim : 05327373698 MSN l: [email protected]
  10. strider

A rh +(pozitif) ACİL KAN LAZIM

ALİ OSMAN ÇATTIK isimli bir kardeşimiz pazar günü kaza geçirmişdir ve yoğun bakımdadır GÖZTEPE SSK (anadolu yakası). Doktorlar bulabildiğiniz kadar çok kan bulun dedi. Durum ciddi arkadaşlar.. O yüzden herkesin yardımlarını bekliyoruz. Verilecek kanın A RH + olması şart değil, kan değişimi...
  11. strider

Acil Satılık CBR 125R Siyah

Marka: Honda Model: CBR 125R KM: 7800 Renk: Siyah Fiyat: 3.600YTL Açıklama: Servis Bakımlıdır. Sağlık nedenleri yüzünden acil satılıktır. :pr: Nisan 2006 trafiğe çıkışlı. Tüm bakımları D&B Motor Honda Servisi´nde eksiksiz ve zamanında yapılmıştır. Motor hakkında bilgi almak için servisi...