Arama sonuçlarınız

1. mCk

way arkadas antakyaya tasındık bır arkadasımız olmazmı yahu

sevgılı mt uyelerı bu antakyada yasayan hıc arkadasımız yokmu yahu cok sıkıcı bır memleket cıktı burası
  2. mCk

istburak bana gore pertburak eyıkı dogdun gordunmu bak bılmem kac oldun

lütfen boslukları sız doldurunuz alemın en ......... insanı mtnın ...... dogumgunun kutlu olsun
  3. mCk

crayzboyone selcuk bacımın dogumgunu

canım ne kadar bız unutsak sen hatırlatsanda dogumgunun kutlu olsun :D selcuk: uleen bugun dogum günüm mCk: eee selcuk: şu vespa nerde verde bi tur atıyım hahaha mCk: yarın aksam gelecek ne o topıcmı ıstıorsun yoksa selcuk: sen açarsan sonum hayra gitme ,hahahahah Ben...
  4. mCk

efendy_iso kaza yapmıs gecmıs olsun

adananın gulu efendy_iso arkadasımz kaza yapmıs kendısınde bısı yok bı kactane kaburgasını kırmıs ama motora yazık olmus gecmıs olsun gulumuz yazık oldu r1 e
  5. mCk

aylaar sonra tekrardan onlıne oldugum ıcın kendımı tanıtmak ıstedım

merhabalar mt ınsanları ben yenı yada eskı uyenız eskı fazer600 unuz suankı mck nız sıtenın eskı delıkanlılarından kamyoncu ne zamandır sıtede olmadıgımdan ötürü tekrardan bı kendımı tanıtayım dedım rola cım gkn cım sızlerı operm gerı kalan arkadaslarımıda operım nesse optum dıelım bıde...
  6. mCk

mCk artık bursada

bursa mt artık bı uyenız daha var sanırım ama ttmm asla ölmezz tequ ne kadar burada olmasada artık
  7. mCk

İzmir 'in Gülü Vasco Arkadaşımızın Doğum Günü

bebısım dogumgnn kutlu olsn
  8. mCk

hım bu sefer tanısma topıcı olsn yenı olsn ben mck merhabalar :d

fazer600 nıckımı ıptal edıppp yenı nıckım olan mCk ıle tekrardan buradayım