Arama sonuçlarınız

1. seryad

suzuki dl650, honda vfr 800, kawasakı versys, aprılla mana 850 gt hangısı

:pr: bu motorlar arasında kaldım ve 20.000 tl param var cok temızlerınıde buldum hepsını de test ettım ama karar veremıyorum ılerıdekı sorunlardan parca sıkıntısı olabılecek benzın safrıyatı gıbı konularda yardımcı olacak tecrubelı arkadaslardan cevap beklıyorum
  2. seryad

suzuki vstorm dl650 mi honda vfr800mü

bu iki motordan birini almak istiyorum ve ikisi arasında kaldım hangisi daha iyidir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  3. seryad

ACİLLLL 34 FD 7474 turuncu sıyah Çalıntı Hayabusa

34 FD 7474 turuncu sıyah Çalıntı Hayabusa motorum dıkılıtas besıktasta kapının onunden calınmıstır haber verenler ödüllendirilecektir.
  4. seryad

honda shadow 750 c4 mü yoksa yamaha Drag Star XVS 650

bende burgman 400 lük vardı ve kendime artık daha üst bi sınıfa geçmem gerektiğini söyledim ama bu iki motor arasında kaldım teknik bilgilerini okudum ama choper ayrı bir tarz olduğu için açıkçası ne kadar motor kullanırsanız kullanın farkını kullananlar kadar anlatamazsınız aldıktan sonra...
  5. seryad

honda shadow 750 c4 mü yoksa yamaha Drag Star XVS 650

bende burgman 400 lük vardı ve kendime artık daha üst bi sınıfa geçmem gerektiğini söyledim ama bu iki motor arasında kaldım teknik bilgilerini okudum ama choper ayrı bir tarz olduğu için açıkçası ne kadar motor kullanırsanız kullanın farkını kullananlar kadar anlatamazsınız aldıktan sonra...
  6. seryad

istanbuldan satılık 150 cc

2005 yılı sonunda taksıtle aldıgım ve son 9 taksıtı kalan motorumu satıyorum 1100 ytl karsılıgında motorumu verecegım taksıdı devam ettıgı ıcın satısı dırek veremem ama aramızda tutanak tutabılırız ve taksıt bıtımınde satısı verebılırım. 2 kask ve cantası mevcuttur. montda bulunmaktadır ve 150...
  7. seryad

satılık tiger150cc motor

2005 yılı sonunda taksıtle aldıgım ve son 9 taksıtı kalan motorumu satıyorum 1100 ytl karsılıgında motorumu verecegım taksıdı devam ettıgı ıcın satısı dırek veremem ama aramızda tutanak tutabılırız ve taksıt bıtımınde satısı verebılırım. 2 kask ve cantası mevcuttur. montda bulunmaktadır ve 150...
  8. seryad

p3 650 laptop karsılıgı asya mondıal yada jınlun 125 cc takas

asya 125lık, jınlun JL 125 T-10 Fun, mondıal 125 zn p3650 fujıtsu sıemens notebook artı 400+500 para ustu vererek motor arıyorum 05058424034 serhat

Yeni mesajlar