Arama sonuçlarınız

1. hitt

İşini Gerçekten İyi Yapan Trafik Polisi

Hey kurban olduğum polisim benim. Ne de güzel anlatmış motorcuların korunması gerektiğini.. Gerçi arada bi gerizekalılık yakıştırması yapar gibi oldu ama güzel toparladı. https://www.youtube.com/watch?v=aKlnRsYxRi8
  2. hitt

spy 5000 ile spy 1000 alarmları arasındaki fark

Herkese merhaba, başlıktaki alarmlar arasında 200 tl fark var. 5000 modeli 300 tl civarı, 1000 modeli 100 tl. Aradaki fiyat farkını karşılayacak kadar belirgin fark var mıdır? Benim ihtiyacım olan özellik; herhangi bir müdahale esnasında alarmın kumandadan uyarı vermesi. 1000 modelinde bu...
  3. hitt

Kymco Grand Dink250 için lastik seçimi

Selamlar herkese. Bir ay önce 2008 model 8000 km'de Grand Dink 250 aldım. Üzerinde orijinal lastikleri var. Lastikleri değiştireceğim inşallah. Grand Dink malum; gücüne göre lastik çapı yetersiz kalıyor. Bu da özellikle ıslak zeminde güven vermiyor. Ayrıca kuru havada sol şeritte giderken refüj...
  4. hitt

Selamlar herkese..

Bursa'dan Serdar ben. Yaklaşık 20 senelik motosiklet kullanıcısıyım. Üyeliğim eski ancak tanışma kısmını farketmemişim sanırım. Çok memnunum aranızda olmaktan. Hepimize kazasız ve keyifli sürüşler..

Yeni mesajlar